Thumbnail

Ένας ειδικός μας συμβουλεύει πώς να βρούμε την σωστή απόχρωση ρουζ Ένας ειδικός μας συμβουλεύει πώς να βρούμε την σωστή απόχρωση ρουζ

Ο makeup artist της Marc Jacobs Beauty αποκαλύπτει το τρικ
Εσύ ξέρεις ποιά απόχρωση ρουζ πραγματικά σου ταιριάζει; Δεν είναι πάντως περίεργο αν κάποια στιγμή παλιά συνειδητοποίησες ότι έκανες λάθος επιλογές χρωμάτων, μέχρι να βρεις το σωστό.

Η εύρεση της σωστής απόχρωσης ρουζ είναι σε πολλές περιπτώσεις μια μεγάλη παγίδα αφού ανάλογα με την εποχή το χρώμα της επιδερμίδας μας αλλάζει. Γι' αυτό και δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε ποια απόχρωση μας κολακεύει περισσότερο.

Ο makeup artist του Marc Jacobs Beauty, Gilbert Soliz, αποκάλυψε πρόσφατα το τρικ για να βρούμε το ρουζ που μας ταιριάζει και η αλήθεια είναι πως είναι τόσο εύκολο! Σύμφωνα με τον ίδιο αρκεί μόνο να ρίξουμε μια ματιά στο στόμα μας, και πιο συγκεκριμένα στο εσωτερικό του κάτω χείλους.

«Τραβήξτε το εσωτερικό του χείλους σας για να βρείτε μια απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα. Μπορείτε να αναμείξετε χρώματα μέχρι να φτιάξετε την ιδανική απόχρωση», αναφέρει ο Soliz.

Σύμφωνα με τον ίδιο αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για βρεις ένα ρουζ που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου, επειδή έτσι επιλέγεις βάσει της φυσικής σου παλέτας χρωμάτων.

Διάβασε επίσης: Το απόλυτο french girl, Jeanne Damas, μας δείχνει πώς να βάζουμε το κόκκινο κραγιόν

Home