Thumbnail

Θέλουμε να δοκιμάσουμε το makeup look της Μαίρης Συνατσάκη στην επόμενη βραδινή μας έξοδο Θέλουμε να δοκιμάσουμε το makeup look της Μαίρης Συνατσάκη στην επόμενη βραδινή μας έξοδο

Το beauty look της στο Madwalk ήταν ό,τι καλύτερο!
Η Μαίρη Συνατσάκη τα τελευταία χρόνια τολμάει πολύ ''ενημερωμένα'' beauty looks της από τα μαλλιά μέχρι το μακιγιάζ και για την εμφάνισή της στο Madwalk δεν μπορούσε να μας χαρίσει κάτι λιγότερο...

Ομόφωνα την ψηφίζουμε ''Beauty Queen'' της βραδιάς του Madwalk! Το alien look της -όπως το ονόμασε η ίδια- ήταν εμπνευσμένο από τις τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ και ό,τι πιο ''διαφορετικό'' είδαμε την συγκεκριμένη βραδιά. Και δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας!

mairi sinatsaki madwalk

Η Μαίρη Συνατσάκη ακολουθώντας για ακόμα μια φορά το γοργονέ ένστικτό της στη μόδα, έκανε μια εμφάνιση με ντένιμ σορτσάκι πάνω από το οποίο φόρεσε ένα λαμπερό φόρεμα της ελληνίδας σχεδιάστριας Βάσιας Κωσταρά, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολό της με ντένιμ τζάκετ το οποίο άφησε να πέφτει χαλαρά στους ώμους.

Ωστόσο η εμφάνιση της MairiBoo δεν θα έμοιαζε ολοκληρωμένη και τόσο ξεχωριστή χωρίς το εντυπωσιακό χτένισμα της από τον Σπύρο Σαμοΐλη, ο οποίος ενίσχυσε με extensions τα κόκκινα μαλλιά της και στη συνέχεια δημιούργησε ένα half up-do με faux locs ή αν θες ατημέλητα ράστα.

mairi sinatsaki makeup mad walk

Και εννοείτε πως το highlight της εμφάνισής της ήταν το make up look της, που επιμελήθηκε η celebrity & tv make up artist Γωγώ Νικηφοράκη με προϊόντα LASplash Cosmetics.

mairi sinatsaki makeup

Βασικός πρωταγωνιστής ήταν το έντονο μπλε eyeliner, μιας και για το καλοκαίρι τα έντονα φανταχτερά χρώματα στα μάτια έχουν την τιμητική τους. Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε με λάμψη στις εσωτερικές γωνίες των ματιών της με ένα silver pigment αλλά και στο πρόσωπο με έντονες γυαλάδες.

 

Διάβασε επίσης: Εσύ θα τολμούσες αυτή την τάση στο μακιγιάζ σου;

Home