Thumbnail

Είσαι έτοιμη για μια skincare σειρά από την Rihanna Είσαι έτοιμη για μια skincare σειρά από την Rihanna

Το κακό κορίτσι της μουσικής σκηνής ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω και στην καθημερινή μας περιποίηση.
Αφού ''σάρωσε'' την παγκόσμια βιομηχανία ομορφιάς με τα Fenty Beauty, τώρα ετοιμάζεται και για μια σειρά περιποίησης που θα προκαλέσει χαμό ανάμεσα στις beauty junkies.

Εσύ είσαι έτοιμη για τα ''Fenty Skin''; Αφού άλλαξε τους κανόνες του παιχνιδιού με μια σειρά μακιγιάζ, που μεταξύ άλλων περιλάμβανε 40 διαφορετικές αποχρώσεις foundation , όπως φαίνεται η RiRi ετοιμάζεται να ''ταρακουνήσει'' για ακόμα μια φορά τους φαν της ομορφιάς και να επεκτείνει την αυτοκρατορία της.

Σύμφωνα με το Page Six, το εμπορικό σήμα ''Fenty Skin'' στις 25 Μαρτίου μπήκε στη λίστα της ιστοσελίδας του Patent & Trademarks Office των ΗΠΑ, γεγονός που μαρτυρεί το επόμενο μεγάλο βήμα της διάσημης superstar. Σύμφωνα με το δημοσίευμα τα προϊόντα στα οποία αφορά είναι ''φαρμακευτικά και μη φαρμακευτικά skincare προϊόντα, σαπούνι, προϊόντα περιποίησης σώματος και προσωπικής φροντίδας και σχετικά αξεσουάρ όπως kits, εργαλεία περιποίησης και applicators''.

To brand αν και δεν επιβεβαίωσε τίποτα ακόμη, οι απανταχού beauty fans ξεσηκώθηκαν και αναμένουν μια σειρά που σίγουρα θα οδηγήσει το κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας ένα βήμα παραπέρα.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι η μητρική εταιρεία της Fenty Beauty, LVMH, χαρακτήρισε την δύναμη του brand σύμφωνα με τα εταιρικά στοιχεία του 2019 ως μια ''εξαιρετική επιτυχία με γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης, ενώ απέδωσε το 9% της άυξησης που σημειώθηκε στο κομμάτι του τομέα που αφορά στο Perfume&Cosmetics στην άνοδο της Fenty Beauty''.

Stay Tuned!

Home