Thumbnail

Αυτό είναι το πιο δημοφιλές hairlook στο Pinterest αυτή τη στιγμή Αυτό είναι το πιο δημοφιλές hairlook στο Pinterest αυτή τη στιγμή

Kaia Gerber, Emilia Clarke και Kendall Jenner το έχουν υιοθετήσει...
Αν είσαι έτοιμη για μια αλλαγή σου έχουμε την καλύτερη πρόταση για την Άνοιξη. Το κούρεμα και το στυλ που ήδη ακολούθησαν πολλά ''it'' girls είναι αυτή τη στιγμή πρώτο στις αναζητήσεις στο Pinterest και εμείς το λατρέψαμε.

Πρόκειται για το κούρεμα «tousled lob», ένα μακρύ, ελαφρώς κυμματιστό καρέ -μέχρι τους ώμους ή λίγο πιο κάτω- με πολλά layers και αρκετό όγκο.

To συγκεκριμένο hair style πρωταγωνιστεί το τελευταίο διάστημα στο κόκκινο χαλί με τα πιο διάσημα κορίτσια του Χόλιγουντ και της μόδας μεταξύ των οποίων η Kaia Gerber, η Emilia Clarke, η Emily Ratajkowski, η Selena Gomez, η Kendall Jenner αλλά και η Julia Roberts να το ακολουθούν, γεγονός που όπως φαίνεται οδήγησε σε πολλά pins και πολλές από εμάς στο κομμωτήριο το τελευταίο διάστημα.  

Διάβασε ακόμα: Το κούρεμα της Julia Roberts είναι αυτό που χρειάζεσαι για ν' ανανεωθείς την Άνοιξη

Αν είσαι έτοιμη πάντως για μια αλλαγή το καλοκαίρι προαωπικά σου το προτείνω ανεπιφύλακτα, κι αν μάλιστα τα μαλλιά σου έχουν ένα φυσικό κυμματισμό, τότε δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πεισσότερο... Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να τα αφήσεις ανέμελα χωρίς πολλά πολλά και αυτό το μήκος θα σε βοηθήσει ώστε να δείχνεις fashionable και sexy χωρίς την βοήθεια του σεσουάρ ή του σίδερου ισιώματος.

Μάλιστα το συγκεκριμένο look είναι ιδανικό και για την παραλία, αφού δείχνει τόσο fresh και νεανικό σε βρεγμένα μαλλιά και beachy hair style. Το μόνο που ίσως χρειαστείς είναι ένα salt spray για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα και να τα φορμάρεις.

Πιο κάτω μάλιστα σου ετοιμάσαμε μια σειρά από celebrity hair looks που θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στο κομμωτήριο.

Kendall Jenner

kendall jenner hair

Selena Gomez

Selena Gomez hair

Kerry Washington

Kerry Washington

Elizabeth Olsen

Elizabeth Olsen hair

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington hair

Kaia Gerber

Kaia Gerber hair

Emma Stone

Emma Stone hair

Emilia Clarke

Emilia Clarke hair

Διάβασε ακόμα: Ζηλέψαμε το νέο hair look της Σοφίας Καρβέλα

Home