Thumbnail

Η καλύτερη φλουό απόχρωση για τα νύχια σου ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου Η καλύτερη φλουό απόχρωση για τα νύχια σου ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου

Ποιό είναι το τρικ για να πετύχεις το σωστό χρώμα;
Είτε είσαι από τα κορίτσια που έχουν δηλώσει υποταγή στα neon χρώματα της σεζόν, είτε θες απλά και μόνο να αναδείξεις την fashionable πλευρά σου με μια μικρή λεπτομέρεια, οι φλουό αποχρώσεις στα μανικιούρ της Άνοιξης μοιάζουν η καλύτερη λύση για να υιοθετήσεις την μεγαλύτερη τάση της σεζόν.

Άλλωστε η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά, και τα φωσφοριζέ χρώματα στα νύχια είναι η καλύτερη λύση για να μην παρασυρθείς σε στιλιστικά ατοπήματα και να κρατήσεις μια ''χαμηλών'' τόνων συμπεριφορά απέναντι στη μόδα. Να όμως, που κι αυτό δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο εύκολο, αφού η επιλογή της σωστής απόχρωσης διαφέρει ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας μας, όπως εξηγούν οι nail artist του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με όσα είπε η Kim Truong στο TZR, nail artist της Alessandra Ambrosia και της Camila Capello ''Κάθε φορά που επιλέγω ένα χρώμα, ψάχνω τις διάφορες αποχρώσεις του για να βρω πιο κολακεύει περισσότερο το χρώμα της επιδερμίδας μου. Το ιδανικό χρώμα πρέπει να ταιριάζει με τον υποτόνο της επιδερμίδας μου ή να κάνει μεγάλη αντίθεση ώστε τα νύχια να δείχνουν έντονα''

Καλό είναι επίσης να γνωρίζεις ότι πολλές φορές το χρώμα που δείχνει το μπουκαλάκι μπορεί να σε ξεγελάσει, αφού ο τόνος μπορεί να μην δείχνει ο ίδιος όταν το απλώσεις στα νύχια σου. Αυτό που συμβαίνει συνήθως με τα φλουό χρώματα είναι ότι ενώ δείχνουν φανταχτερά στη συσκευασία όταν τα εφαρμόσεις το χρώμα δείχνει θαμπό ή υποτονικό.

Το μυστικό για ένα έντονο αποτέλεσμα είναι να εφαρμόσεις πρώτα ένα λευκό χρώμα, έπειτα να απλώσεις το φλουό μανικιούρ και να ολοκληρώσεις την διαδικασία με ένα clear top coat. Αυτό το τρικ θα σε βοηθήσει ώστε να μην εμφανίζονται γραμμές όταν εφαρμόσεις το χρώμα και το λευκό θα αναδείξει περισσότερο την φλουό απόχρωση του μανικιούρ σου.

Διάβασε ακόμα: Ποιες αποχρώσεις στα νύχια λατρεύουν οι άνδρες;

neon nails

Αλλά, όπως συμβαίνει και όταν επιλέγεις foundation, ο τόνος της επιδερμίδας σου παίζει σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο ένα φλουό χρώμα θα δείχνει ωραίο επάνω σου.

Αν έχει λοιπόν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, τότε καλύτερα να επιλέξεις αποχρώσεις του pink ή του μπλε, αφού οι υπότονοι του δέρματός σου έχουν ψυχρούς υποτόνους σ' αυτά τα χρώματα. Ένα φλουό ροζ, ένα φανταστερό μπλε ή ένα φλουό σκούρο μωβ δείχνουν υπέροχα επάνω σου.

Σε πιο ζεστούς τόνους επιδερμίδας συνήθως ένα φανταχτερό κίτρινο χρώμα ταιριάζει φανταστικά, αφού δημιουργεί μια έντονη αντίθεση που φωτίζει το δέρμα. Το ίδιο συμβαίνει και με το κοραλλί.

Ενώ στις σκούρες επιδερμίδες τα φλουό χρώματα δείχνουν πιο έντονα. Ένα φωσφόρο πορτοκαλί, κίτρινο ή slime green σίγουρα θα κάνει εντύπωση.

Διάβασε ακόμα: 6 φανταστικά nail trends για την Άνοιξη!

Home