Thumbnail

Η αλλαγή στα μαλλιά της Eva Mendes κολακεύει όλες τις καστανομάλλες Η αλλαγή στα μαλλιά της Eva Mendes κολακεύει όλες τις καστανομάλλες

Και είναι μια σούπερ πρόταση για το καλοκαίρι!
Παραμένει εδώ και χρόνια πιστή στο καστανό, αφού έτσι κι αλλιώς η ίδια αρνείται να θυσιάσει την λατινοαμερικάνικη ομορφιά της για το χολιγουντιανό ξανθό.

Η 45χρονη Κουβανή σταρ και σύζυγος του Ryan Gosling είχε πάντα υπέροχα μαλλιά και αρκετές φορές έχει τολμήσει μερικές μελί ή κόκκινες ανταύγειες, οι οποίες την κολάκευαν πολύ

Γι' αυτό το καλοκαίρι όμως η Eva Mendes αποφάσισε να τολμήσει μια πιο ανατρεπτική απόχρωση που αν ανήκεις κι εσύ στο club των καστανών θα την ευχαριστείς.

Την αποκάλυψη του νέου της hair look έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν θετικά την αλλαγή.

Ο κομμωτής της σταρ, Mikey Lorenzano, δήλωσε ότι ήθελε να δημιουργήσει ένα χρώμα φωτεινό και φρέσκο, το οποίο να λάμπει στο φως του καλοκαιρινού ήλιου. Κρίνοντας από τη φωτογραφία της Μέντες, σίγουρα το πέτυχε!

Διάβασε ακόμα: Όποιες κι αν είναι οι τάσεις στα χρώματα μαλλιών την Άνοιξη, οι celebrities ψηφίζουν αυτό!

Eva Mendes hair

Η ηθοποιός έκανε μερικές ανταύγειες στα καστανά μαλλιά της, οι οποίες θυμίζουν το χρώμα της φράουλας.

Αν είσαι λοιπόν καστανομάλλα και θες μια μικρή ανανέωση για το καλοκαίρι, είναι μια καλή ιδέα να ακολουθήσεις το παράδειγμα της.

Οι sun kissed ανταύγειες φωτίζουν το πρόσωπο, δε χρειάζονται συχνή ανανέωση αφού φαίνονται λες και τα μαλλιά έχουν ανοίξει με φυσικό τρόπο από τον ήλιο και είναι άκρως καλοκαιρινές. Είναι ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου, ενώ δε θα δείχνεις ότι παραμελείς να βάφεις το μαλλί σου καθώς μακραίνει.

Διάβασε ακόμα: Πώς θα βρεις το χρώμα μαλλιών που σου ταιριάζει

Home