Thumbnail

Λευτέρης Σουλτάτος: Η κόρη του είναι σεφ και είναι μια κούκλα! (Φώτο) Λευτέρης Σουλτάτος: Η κόρη του είναι σεφ και είναι μια κούκλα! (Φώτο)

Ο γνωστός σεφ έχει δύο παιδιά από διαφορετικές γυναίκες
Ο Λευτέρης Σουλτάτος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη σχέση του με τη Βάσω Λασκαράκη, που μαζί ενώθηκαν και με τα ιερά δεσμά του γάμου το μεσημέρι της Δευτέρας, 29 Απριλίου στην Αγία Ειρήνη στα Σπήλια, στον Νομό Ηρακλείου.

Εκεί που όλοι πίστευαν πως ο γάμος τους θα γίνει το καλοκαίρι, το ζευγάρι αποφάσισε τελευταία στιγμή να παντρευτεί τη Δευτέρα του Πάσχα, κρατώντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή τους τη στιγμή. 

Ο γνωστός σεφ, διατηρεί χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ενώ αποφεύγει τις συνεντεύξεις σε δημοσιογράφους. Ο ίδιος μοιράζεται αυτά που θέλει, μέσα από τα social media του που ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητα του. 

Μάλιστα σε αυτά που έχουμε μάθει για τον Λευτέρη Σουλτάτο, είναι πως έχει ξαναπαντρευτεί στο παρελθόν και έχει αποκτήσει μία κόρη και έναν γιο από διαφορετικές μητέρες.

 

Διάβασε ακόμη: Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Παντρεύτηκαν κρυφά στην Κρήτη! 

 

Ο ίδιος μας έχει συστήσει την κόρη του για πρώτη φορά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η κόρη του εργάζεται μαζί του αλλά και με τον θείο της και αδελφό του Λευτέρη Σουλτάτου. Η μικρή λατρεύει τη μαγειρική, ενώ όπως μάθαμε την έχει βαφτίσει ο Λευτέρης Λαζάρου. 

Δες τις φωτογραφίες: 

 

 

Διάβασε επίσης:

Λευτέρης Σουλτάτος: Απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή! Δεν είχαμε ιδέα (Βίντεο) 

 

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο (Φώτο) 

 

Home