Thumbnail

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ξέχασαν ένα ποτήρι καφέ των Starbucks σε μια σκηνή του "Game of Thrones" Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ξέχασαν ένα ποτήρι καφέ των Starbucks σε μια σκηνή του "Game of Thrones"

Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε χαμός στα social media. Τι απάντησε το HBO
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν είναι η πρώτη φορά, που λάθη σε κορυφαίες κινηματογραφικές ταινίες έχουν εντοπιστεί από τηλεθεατές και έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Εξαίρεση, δεν αποτέλεσε ούτε η καλύτερη σειρά όλων των εποχών, όπως αποκαλούν οι fans, το "Game of Thrones". Μετά από 8 χρόνια, το λάθος έγινε και ήταν... "επικό"!

Ένα στιγμιότυπο από το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 5 Μαϊου, δείχνει ένα ξεχασμένο -όπως φαίνεται- ποτήρι καφέ της αλυσίδας Starbucks.    

Διάβασε ακόμη: 

Δες πώς θα ήταν οι ήρωες του Game Of Thrones αν τους έφτιαχνε η Disney

Παντρεύτηκε η Sophie Turner από το Game of Thrones (Βίντεο)

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, από την ίδια ώρα, το Twitter γέμισε με βιντεάκια μερικών δευτερολέπτων και screenshot του τετάρτου επεισοδίου της 8ης και τελευταίας σεζόν, όπου μπροστά από τη «μητέρα των δράκων» Daenerys διακρίνεται ένα ποτήρι με πλαστικό καπάκι, που μοιάζει εκπληκτικά με τις κλασικές συσκευασίες των Starbucks.          

«Το ποτήρι που εμφανίστηκε στο επεισόδιο ήταν λάθος. Η Daenerys είχε παραγγείλει τσάι με βότανα», σχολίασε το HBO σε επίσημη ανακοίνωση, διασκεδάζοντας με την αστοχία να ξεχαστεί το ποτήρι των Starbucks στο πλατό.  

Σε email του προς το Variety, ο Hauke Richter, καλλιτεχνικός διευθυντής του Game of Thrones, είπε πως δεν είναι ασυνήθιστο διάφορα αντικείμενα να καταλήγουν σε λάθος θέση στο πλατό, να περνούν απαρατήρητα και να εμφανίζονται στις τελικές σκηνές από ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. «Πολλά μπορεί να ξεχαστούν στο πλατό. Το λάθος με το ποτήρι καφέ πήρε τέτοιες διαστάσεις επειδή δεν έχει συμβεί τίποτα παρόμοιο μέχρι στιγμής στο Game of Thrones», εξήγησε.   

 Διάβασε: Ποιοι είναι οι πιο ωραίοι άνδρες του Game of Thrones;

 

 Πηγή 

 

 

Home