Thumbnail

Γωγώ Αλεξανδρινού: Έξαλλη με ανάρτηση που διαφημίζει την Κόκκινη Λίμνη ως αξιοθέατο (Φώτο) Γωγώ Αλεξανδρινού: Έξαλλη με ανάρτηση που διαφημίζει την Κόκκινη Λίμνη ως αξιοθέατο (Φώτο)

Την ώρα που ανασύρονται πτώματα – Γκάφα ολκής από την Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού
Σάλο προκάλεσε μέσα σε λίγη ώρα, η ανάρτηση της Εταιρείας Αγροτουρισμού στο Instagram, όπου «διαφήμιζαν» την Κόκκινη Λίμνη ως αξιοθέατο, την ώρα που οι έρευνες για αναζήτηση της 3ης βαλίτσας συνεχίζονται για περισσότερες από τρεις βδομάδες. 

Την ώρα που όλη η Κύπρος και όχι μόνο, είναι συγκλονισμένη με τις εξελίξεις για τις δολοφονίες του «serial killer», μια ατυχής ανάρτηση από την Κυπριακή Εταιρεία Αγροτουρισμού, ήρθε να προκαλέσει πανικό στα social media. 

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της σελίδας, ανέρτησαν σήμερα μια φωτογραφία από την Κόκκινη Λίμνη, στο πλαίσιο λογικά της προώθησης της περιοχής, καθώς η σελίδα προβάλει σημεία και αξιοθέατα του νησιού μας.

Όπως ήταν αναμενόμενο η φωτογραφία έγινε αμέσως viral στο διαδίκτυο με αρκετούς να σχολιάζουν αρνητικά την ανάρτηση. 

 

 

Διάβασε ακόμη: Γωγώ Αλεξανδρινού: Συγκινεί το μήνυμα της στη Γιώτα Κουφαλιδου (Βίντεο)

 

Ανάμεσα σε αυτούς και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΡΙΚ, Γωγώ Αλεξανδρινού που ανέβασε τη φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα: «Πολύ μπροστά ο Κυπριακός Αγροτουρισμός. Σημερινή φωτογραφία για προώθηση του αγροτουριστικού μας προϊόντος στο instagram, η Κόκκινη Λίμνη. Μια σκηνή εγκλήματος, απ’ όπου ανασύρθηκαν πτώματα μεταξύ των οποίων και ένα μωρό. Ντραπείτε λίγο, πραγματικά... Ποιος εγκέφαλος, ποιος;».

 Η φωτογραφία ωστόσο, αφού προκάλεσε αναστάτωσε σε δεκάδες χρήστες των social media, αφαιρέθηκε από την σελίδα. 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Γωγώ Αλεξανδρινού - Χαράλαμπος Προύντζος: Ανέβασαν την πιο τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες τους! (Φώτο)

 

Γωγώ Αλεξανδρινού: Ταξίδι αστραπή στο Λονδίνο μαζί με την μεγάλη της κόρη Μαρία (Φώτο)

 

 

Home