Thumbnail

Γωγώ Αλεξανδρινού: Συγκινεί το μήνυμα της στη Γιώτα Κουφαλιδου (Βίντεο) Γωγώ Αλεξανδρινού: Συγκινεί το μήνυμα της στη Γιώτα Κουφαλιδου (Βίντεο)

Δες το συγκινητικό βίντεο από την τηλεοπτική τους συνύπαρξη
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Γωγώ Αλεξανδρινού θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στη Γιώτα Κουφαλίδου για την περιπέτεια που έχει με την υγεία της. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του ΡΙΚ, κοινοποίησε ένα βίντεο από την εκπομπή "Ανοικτή Γραμμή" του ΣΙΓΜΑ, όπου βρέθηκε πριν τέσσερα χρόνια καλεσμένη η Γιώτα Κουφαλίδου και η πεθερά της. 

Όπως έγινε γνωστό η Γιώτα Κουφαλίδου, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας της από τον καρκίνο του μαστού, με την ίδια να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα, είναι μια χαρά! 

 

Διάβασε ακόμη: Συγκινεί η Γιώτα Κουφαλίδου μιλώντας για τον καρκίνο! «Θέλω να ζήσω για το μωρό μου» (Βίντεο)

 

H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΡΙΚ, με την ανάρτηση της αυτή, έστειλε ένα γλυκό και αισιόδοξο μήνυμα στην Γιώτα Κουφαλίδου που πάλεψε γενναία! 

Συγκεκριμένα στη λεζάντα του βίντεο έγραψε χαρακτηριστικά: «Από τις ωραίες αναμνήσεις...Πάντα να γελάς από δω και πέρα Γιώτα μου σου εύχομαι»!

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώτα Κουφαλίδου: Συγκινεί η φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου (Φώτο)

 

Home