Thumbnail

Δέσποινα Ολυμπίου: Εξομολογείται πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης Δέσποινα Ολυμπίου: Εξομολογείται πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Είχαν το θράσος να τη διώξουν από τη δουλειά μετά το περιστατικό - Δες την εξομολόγηση της
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε  η Δέσποινα Ολυμπίου σήμερα στην εκπομπή «Το Πρω1νό», με τη Φαίη Σκορδά. 

Μιλώντας στη δημοσιογράφο της εκπομπής Μαίρη Αρώνη, η Κύπρια τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γιο της, θυμήθηκε τη συμμετοχή της στην Eurovision, καθώς επίσης μίλησε πρώτη φορά για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί στο παρελθόν σε συνεργασία.

Αρχικά για τον μικρό της πρίγκιπα ανέφερε: «Ο γιος μου είναι 20 μηνών. Με λέει μαμά. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες πριν κάνω το γιο μου, αλλά δεν το έβαλα κάτω. Γενικά είμαι ένα άτομο που κατά κάποιο τρόπο φιλοσοφώ τα πράγματα που μου έρχονται στη ζωή και χρησιμοποιώ πολύ το ρεαλισμό και για να επιβιώνω και να πηγαίνω μπροστά. Με τον ερχομό του παιδιού είναι όλα πιο δύσκολα. Εμένα με δυσκόλεψε ότι πρέπει να προγραμματίζω». 

Για τον σύντροφο της αποκάλυψε πως: «Τον άντρα μου τον ήξερα δύο χρόνια, απλώς δεν είχε προκύψει σύντομα η σχέση. Έχω κάνει σύμφωνο συμβίωσης. Ο γάμος δεν με απασχολεί, Νιώθουμε ότι είμαστε παντρεμένοι. Δεν υποτιμώ το γάμο ως ιερό μυστήριο, αλλά ακόμα δεν το έχουμε κάνει». 

 

Διάβασε ακόμη: Δέσποινα Ολυμπίου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον ενάμιση ετών γιο της! (Φώτο)

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε πως δέχτηκε στο παρελθόν σεξουαλική παρενόχληση, γεγονός που στην στεναχώρησε αρκετά. Για το θέμα ανέφερε πως: «Μου έχει τύχει συνεργασία που να μην περάσω καλά. Η ανηθικότητα μπορεί να με κάνει να μην περνάω καλά. Όπως ας πούμε να δεχτείς μια παρενόχληση και να σε διώξουν από τη δουλειά γιατί δεν έκανες το κέφι τους. Εγώ προσπάθησα να το συζητήσω. Μου είπε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη συνεργασία και στην επόμενη συναυλία δεν υπήρχα. Δεν έχω κάποιο τραύμα. Εκείνη την περίοδο υπέστη ένα σοκ και έκλαψα και πολύ γιατί δεν το είπα πουθενά και το κουβαλούσα μέσα μου και ένιωθα πολύ αδικημένη. Υπήρξαν μέσα σε αυτά τα χρόνια δύο ατυχίες και έβαλα ένα “Χ” και δεν έχω ξανασυνεργαστεί, ακόμα και που μου προτάθηκε δουλειά με το ίδιο πρόσωπο». 

Τέλος, η ίδια μίλησε και για την Eurovision και αποκάλυψε πως θα συμμετείχε ξανά, παρ’ όλες τις δυσκολίες που πέρασε το 2014 όπου εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό. 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Κύπρια τραγουδίστρια έκανε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφο της! (Βίντεο)

 

Home