Thumbnail

Ανδρέας Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της αδελφής του (Φώτο) Ανδρέας Γεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια της αδελφής του (Φώτο)

Τα τρυφερά λόγια του ηθοποιού
Ο γνωστός Κύπριος ηθοποιός ποζάρει με την αδελφή του και στέλνει ένα τρυφερό μήνυμα.

Ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος βιώνει την απόλυτη επιτυχία με τις τηλεοπτικές του σειρές, συγκινεί με την ανάρτηση του για την αδελφή του, Ξένια.

Διάβασε επίσης:

Ερμογένης Σκιτίνης: Έτσι επέλεξε να αποχαιρετήσει το «Τατουάζ» (Βίντεο)

Πέφτει η Τάμτα στα προγνωστικά μετά τη δεύτερη πρόβα (Φώτο+Βίντεο)

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν, έχασε τη μητέρα του στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών, εξαιτίας του ιού του Aids. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε«Έχασα τη μαμά μου από Aids όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε στον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας».

Παρ' όλα αυτά ο ηθοποιός είναι πολύ δεμένος κι έχει μια άριστη σχέση με τα αδέλφια του. Με αφορμή τα γενέθλια της αδελφής του Ξένιας, ο Ανδρέας Γεωργίου ανέβασε σε instastory μια φωτογραφία μαζί της γράφοντας:

«Σήμερα έχει γενέθλια η αδελφούλα μου...το σημείο αναφοράς μου...ο άνθρωπος μου...η ζωή την πήγε στην Αγγλία  τα τελευταία 20 χρόνια αλλά η απόσταση δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση μας.. παραμένουμε ενωμένοι κι αγαπημένοι όπως τότε, που τα χρόνια ήταν ανέμελα και δεν υπήρχαν ευθύνες..Ξένια μου σε λατρεύω, τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσένα».

Δες πιο κάτω την ανάρτησή του:

sisgeo

Διάβασε ακόμα: Χαριτίνη Ηλιάδου: Μοιράζεται μαζί μας το παλιό της «τετράδιο σκέψεων» (Φώτος)

Πηγή

Home