Thumbnail

Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Θα τους δούμε μαζί σε εκπομπή; Τι ετοιμάζουν; (Φώτο) Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Θα τους δούμε μαζί σε εκπομπή; Τι ετοιμάζουν; (Φώτο)

Η ανάρτηση που πυροδότησε τις φήμες για συνεργασία
Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που απολαμβάνουν την οικογενειακή τους ευτυχία, έχοντας στο πλευρό τους τον μικρό τους Λαμπρίνο. 

Η Άντρεα Κυριάκου ωστόσο, καταφέρνει και συνδυάζει μοναδικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με την οικογένεια της, ενώ αυτό το διάστημα την ακούμε καθημερινά μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή.

Χθες, το όμορφο μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας ερωτηματικά για αυτό που θέλει να μας πει! 

 

Διάβασε ακόμη: Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Στο κρεβάτι αγκαλιά με τον μικρό Λαμπρίνο! (Φώτο)

 

Συγκεκριμένα, σε ένα instastory της έγραψε, απευθυνόμενη προς τον σύζυγό της, Γιώργο Μερκή: «Από του χρόνου θα τον έχω μαζί μου στο στούντιο αφού ήδη είναι λες και είναι εκεί», αφήνοντας πολλά ερωτηματικά! 

Ίσως ο γνωστός ποδοσφαιριστής να είναι ο πιο φανατικός ακροατής, της εκπομπής της συζύγου του και χαριτολογώντας η Άντρεα Κυριάκου προχώρησε σε αυτή την ανάρτηση. 

 

Διάβασε επίσης: 

Τρυφερός μπαμπάς ο Γιώργος Μερκής: Μοιράζεται στιγμές με τον μονάκριβο γιό του (Φώτο)

 

Γιώργος Μερκής: Δες πως ευχήθηκε στην Άντρεα Κυριάκου για την ημέρα της γυναίκας! (Φώτο)

 

 

Home