Thumbnail

Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Στο κρεβάτι αγκαλιά με τον μικρό Λαμπρίνο! (Φώτο) Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Στο κρεβάτι αγκαλιά με τον μικρό Λαμπρίνο! (Φώτο)

Η πιο τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού – Η απόλυτη ευτυχία 
Τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής του διανύουν ο γνωστός ποδοσφαιριστής και το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια, έχοντας στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτα τους. 

Ο μικρός Λαμπρίνος ήρθε και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού, με την Άντρεα Κυριάκου να αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα του μικρού, συνεχίζοντας παράλληλα τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. 

Από την πλευρά του Γιώργου Μερκή, τον βλέπουμε πολύ συχνά να ανεβάζει instastories με τον γιο του, βάζοντας μουσική υπόκρουση παιδικά τραγουδάκια. 

 

Διάβασε ακόμη: Άντρεα Κυριάκου: Ξέσπασε δημόσια για τα κιλά της εγκυμοσύνης της (Φώτο)

 

 

Νωρίς το πρωί σήμερα Κυριακή 07/04, το όμορφο μοντέλο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία της οικογένειας της. 

Στη φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι να ξαπλώνει στο κρεβάτι, έχοντας στην αγκαλιά τους τον μικρό τους πρίγκιπα! Στη λεζάντα μάλιστα έγραψα χαρακτηριστικά: "Ένα τέλειο πρωινό Κυριακής"

Δες τη φωτογραφία: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A perfect Sunday morning looks like ?? #sunday #family #justusthree #love #sundaymornings #lambrinos?? #μγκα #wewokeuplikethis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άντρεα Κυριάκου ? (@andrea_kyriakou) στις

 

Διάβασε επίσης: 

Γιώργος Μερκής: Η πρώτη selfie με τον γιο του Λαμπρινό (Φώτο)

 

Άντρεα Κυριάκου: Αποκάλυψε γιατί η 14η Φεβρουαρίου είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής της 

 

 

 

Home