Thumbnail

Ποιος είναι τελικά ο Sin Boy; Μάθε τα πάντα για τον 25χρονο που κάνει χαμό με το «mama»; (Βίντεο) Ποιος είναι τελικά ο Sin Boy; Μάθε τα πάντα για τον 25χρονο που κάνει χαμό με το «mama»; (Βίντεο)

Ο ράπερ γνωρίζει τεράστια επιτυχία στα charts
Πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που γνωρίζει τεράστια επιτυχία σε Ελλάδα και Κύπρο, με το τραγούδι «Μαμά», να παίζεται σε ραδιόφωνα και clubs! 

Η μεγάλη επιτυχία του 25χρονου ράπερ, προκάλεσε χαμό με τις προβολές στο youtube, να έχουν ξεπεράσει τις 17 εκατομμύρια προβολές!

Ο νεαρός Sin Boy έχει καταφέρει να ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους, κάνοντας το τραγούδι του viral στο διαδίκτυο! Πολλοί είναι ωστόσο που αναρωτιούνται ποιος είναι Ο Sin Boy.

Ο κατά κόσμο Agustin Gega ή Θοδωρής Γκέκας, κατάγεται από την Αλβανία, ζει στην Ελλάδα  και γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994.Απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα τον Απρίλιο του 2017, μετά την κυκλοφορία του single του “Draco” και υπογράφοντας το πρώτο του δισκογραφικό συμβόλαιο με την Heaven Music. 

 

 

Στις 4 Σεπτεμβρίου του 2018 κυκλοφόρησε το single του, το “Gigi” σε συνεργασία με την Αλβανικής καταγωγής τραγουδίστρια Rina, γνωρίζοντας μεγάλη απήχηση.

Ο ίδιος πέρα από την τεράστια επιτυχία, είναι δέκτης και αρνητικών σχολίων στο διαδίκτυο, απ’ την πρώτη στιγμή της καριέρας του. Τα τραγούδια του στο youtube, έχουν εκατομμύρια προβολές, με το «Μάνα», το «High», το «Sofia» και το «Colombiana» να αγαπιούνται ιδιαίτερα από τους νέους.

 

 

Μέχρι στιγμής τον έχουμε δει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ οι Ράδιο Αρβύλα έκαναν την δική τους εκδοχή του «Μαμά». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ποια χώρα θα κερδίσει την Eurovision; Σε ποια θέση η Τάμτα; Τα «άστρα» μίλησαν (Βίντεο)

 

Home