Thumbnail

Ποια χώρα θα κερδίσει την Eurovision; Σε ποια θέση η Τάμτα; Τα «άστρα» μίλησαν (Βίντεο) Ποια χώρα θα κερδίσει την Eurovision; Σε ποια θέση η Τάμτα; Τα «άστρα» μίλησαν (Βίντεο)

Αστρολογικές προβλέψεις για τον τελικό της Eurovision – Μάθε όλες τις λεπτομέρειες
Η αντίστροφη μέτρηση για τον 64ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έχει ξεκινήσει καθώς σε 3 ημέρες θα δούμε τον α’ ημιτελικό του διαγωνισμού, ενώ σε μια ακριβώς βδομάδα, θα ξέρουμε το νικητή! 

Τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά, με τις χώρες να «κονταροχτυπιούνται» για το ποια θα πάρει τελικά τη νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού. 

Πέρα από τα γραφεία στοιχημάτων, διάφοροι αστρολόγοι ανέλυσαν τους χάρτες των χωρών αλλά και των καλλιτεχνών που τις εκπροσωπούν, βγάζοντας τα δικά τους αποτελέσματα. 

Σύμφωνα με τον astrologo.gr, η εμπόλεμη ζώνη στη λωρίδα της Γάζας φέρνει ανησυχία και έπειτα από τις προειδοποιήσεις για μποϊκοτάζ τις ημερομηνίες του διαγωνισμού. Ένας τέτοιος κίνδυνος, όντως, «πλανάται» τις ημέρες των ημιτελικών (14 και 16/5), καθώς ο τροπικός Άρης σχηματίζει μια αντίθεση με τον αστρικό Πλούτωνα, μια όψη που «ειδικεύεται» στις τοποθετήσεις βομβών και τις επιθέσεις αυτοκτονίας και η οποία, μάλιστα, γίνεται επάνω στον ωροσκόπο της στιγμής (22:00, τοπική, θερινή).

Αλλά και την ημέρα και ώρα έναρξης του τελικού (18/5, πάλι στις 22:00), ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται απέναντι από τον ωροσκόπο στον Αιγόκερω, προδικάζοντας εντάσεις και φασαρίες σε κλειστό χώρο.

 

Διάβασε ακόμη: Το My Life στο Eurovision Party με την Τάμτα! (Βίντεο)

 

Ποιες χώρες είναι τα μεγάλα φαβορί; 

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, Ρωσία και  Σουηδία έχουν τύχη για την πρωτιά, με την Ολλανδία, που έχει την πρωτιά στα στοιχήματα, να μην έχει βλέψεις για να πάρει το πολυπόθητο βραβείο. Βέβαια, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού που συνοδεύει τον διαγωνισμό «υποσχόμενη» μια σούπερ έκπληξη.

 

 

Τι γίνεται με την Τάμτα και το «Replay»;

Η Αιγοκερίνα Τάμτα, βρίσκεται σε πολύ καλή θέση, όσο αφορά τις στοιχηματικές αποδόσεις κι αυτό μάλλον δε θα διαφοροποιηθεί δραματικά στην συνέχεια μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τάμτα, έχει το κάτι παραπάνω αστρολογικά σε σχέση με την Κατερίνα Ντούσκα από Ελλάδα, χωρίς να αποκλείεται να κάνει την μεγάλη έκπληξη.

Το μεγάλο αβαντάζ της Τάμτα, είναι ο Κρόνος που είναι στον Ήλιο της τραγουδίστριας, παραπέμποντας σε μια δικαίωση, που σημαίνει την κατάληψη μιας από τις πρώτες τρεις θέσεις. 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Πέφτει η Τάμτα στα προγνωστικά μετά τη δεύτερη πρόβα (Φώτο+Βίντεο)

 

Eurovision 2019: Ολοκληρώθηκε η 2η πρόβα της Τάμτα στη σκηνή του διαγωνισμού (Βίντεο)

 

 

Home