Thumbnail

Ποιούς κανόνες πρέπει να ακολουθούν τα "αγγελάκια" της Victoria’s Secret (βίντεο) Ποιούς κανόνες πρέπει να ακολουθούν τα "αγγελάκια" της Victoria’s Secret (βίντεο)

Δεν είναι τόσο απλό, όσο νομίζεις
Πολλά μοντέλα ονειρεύονται να γίνουν ένα από τα "αγγελάκια" της Victoria’s Secret. Μόνο που δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς το διάσημο brand εσωρούχων έχει θέσει ψηλά τον πήχη και έχει ουκ ολίγες απαιτήσεις.

Αν νομίζεις πως οι προϋποθέσεις αφορούν μόνο την εξωτερική εμφάνιση, κάνεις λάθος. Αφορούν παράλληλα και την προσωπικότητα των μοντέλων. 

Διάβασε ακόμη: 

Οι αδερφές Kardashian ντύθηκαν για το Halloween αγγελάκια της Victoria Secret και μας κόλασαν! (Φώτος)

Λουκέτο σε 53 καταστήματα Victoria’s Secret

victoria

Το "The Talko" παρουσίασε τη λίστα με τους κανόνες που ακολουθούν τα μοντέλα της Victoria’s Secret. Μερικοί α΄αυτούς αφορούν την προπόνηση -η οποία είναι βασισμένη σε αυτή που ακολουθούν επαγγελματίες μπαλαρίνες- την υγιεινή διατροφή και τις αναρτήσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media. Επίσης, απαγορεύονται τα πάρτι, τα ξενύχτια και οι καταχρήσεις, ενώ τα μοντέλα πρέπει να δώσουν τη συγκατάθεσή τους ώστε να ελέγχονται οι λογαριασμοί τους στα social media. Κανονικό "Big Brother" δηλαδή. 

Διάβασε: Τα beauty looks που ξεχώρισαν στο catwalk της Victoria's Secret 

 

Πηγή 

 

Home