Thumbnail

Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Χώρισαν! Δες την ανακοίνωση (Φώτο) Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Χώρισαν! Δες την ανακοίνωση (Φώτο)

Το “Power of Love” τους, κράτησε ένα χρόνο… 
Ο έρωτας τους σχολιάστηκε όσο κανείς άλλος, μέσα στο Power Of Love, με τους ίδιους να έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. 

Η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, ύστερα από ένα χρόνο κοινής πορείας. 

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα, βρισκόταν μεταξύ Αθήνας και Κύπρου, λόγο των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.  

 

Διάβασε ακόμη: Αθηνά Χρυσαντίδου: Ο σέξι χορός της σε beach bar του Πρωταρά! (Βίντεο)

 

Την ανακοίνωση του χωρισμού τους, έκανε η Αθηνά Χρυσαντίδου μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή σου».

 

Διάβασε επίσης: 

Δώρος Παναγίδης: Δείτε τον να κάνει βόλτα με την κούκλα κόρη του, Αριάνα! (Φώτο)

 

Δώρος Παναγίδης - Αθηνά Χρυσαντίδου: Μαζί στην Κύπρο! Μάθαμε που πήγαν χθες

 

 

Home