Thumbnail

Ελένη Φουρέιρα: Με δημιουργία Κύπριου σχεδιαστή στο πάρτι της Eurovision 2019! (Βίντεο) Ελένη Φουρέιρα: Με δημιουργία Κύπριου σχεδιαστή στο πάρτι της Eurovision 2019! (Βίντεο)

Εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Τελ Αβίβ - Σε ποια συμμετοχή δίνει το 12αρι της;
Αν και τερμάτισε δεύτερη στην περσινή Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να κερδίσει τεράστια αναγνωρισημότητα με εμφανίσεις σε πολλές χώρες και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Η εκρηκτική performer,βρίσκεται από χθες στο Τελ Αβίβ, όπου έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο opening ceremony της φετινής Eurovision, ένα χρόνο μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στο διαγωνισμό!

Η αγαπημένη των Eurofuns περπάτησε στο orange carpet που στρώθηκε στο Habima Square, το βράδυ της Κυριακής, για να υποδεχθεί τους εκπροσώπους των 41 χωρών της φετινής διοργάνωσης, καθώς και εκείνους που θα κάνουν guest εμφανίσεις. 

 

Διάβασε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Κατέφθασε στο Ισραήλ για τη Εurovision (Φώτο) 

 

Η ίδια εντυπωσίασε με τη δημιουργία που επέλεξε να φορέσει, που εμπιστεύτηκε για ακόμη μια φορά τον Κύπριο σχεδιαστή μόδας, Στέλιο Κουδουνάρη. Οι δύο τους συνεργάζονται εδώ και αρκετά χρόνια και μάλιστα στην περιοδεία της μετά τη Eurovision, φόρεσε πολλά ρούχα που φέρουν την υπογραφή του. 

 

 

Η glamorous εμφάνιση της σε gypsy style, την οποία επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης, έκλεψε τις εντυπώσεις με τα φλας να πήραν κυριολεκτικά φωτιά! 

 

 

 

Η Ελένη Φουρέιρα αφού μίλησε στους ξένους δημοσιογράφους, μίλησε και στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε ότι είδε την πρόβα της Ελλάδας και της Κύπρου και συμβουλεύει τόσο την Κατερίνα Ντούσκα, όσο και την Τάμτα να το ζήσουν όσο πιο δυνατά μπορούν! 

Που δίνει η ίδια το 12αρι της; 

Δες το απόσπασμα που ακολουθεί: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ελένη Φουρέιρα: Λίγο πριν τη Eurovision δες την να κάνει πρόβες με τον Verka Serduchka (Βίντεο) 

 

Ελένη Φουρέιρα: Συγκινητικό flashback από τον περσινό α’ ημιτελικό (Βίντεο) 

 

 

Home