Thumbnail

Φαίνεται ότι τα παιδιά της Angelina Jolie ανησυχούν για την απότομη απώλεια κιλών της Φαίνεται ότι τα παιδιά της Angelina Jolie ανησυχούν για την απότομη απώλεια κιλών της

Και δεν είναι τα μόνα
H Angelina Jolie πάντα ήταν υπερβολικά αδύνατη. Φαίνεται, όμως, ότι όσο πάει αδυνατίζει ακόμη περισσότερο, με τα παιδιά της να ανησυχούν για την υγεία της μητέρας τους.

“Τα παιδιά μεγαλώνουν και μπορούν να καταλάβουν πότε η Ange τρώει και πότε παρακάμπτει ένα γεύμα. Υπάρχουν δείγματα ότι δεν προσέχει τον εαυτό της και τα παιδιά τα βλέπουν”, υποστηρίζει μια πηγή στο NW.

“Τώρα που οι γονείς τους μένουν ξεχωριστά, δεν έχουν πια τον πατέρα τους να τους προστατεύει από τέτοια πράγματα. Δεν προκαλεί έκπληξη το ότι ανησυχούν”. Tόσο ο Brad Pitt, όσο και ο αδερφός της Jolie, James Haven, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να παραμένει υγιής η 43χρονη σταρ. Πλέον όμως, έχουν αναλάβει τα παιδιά της. “Τα πήγαινε καλά μόνη της για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά τον τελευταίο καιρό έχει υποτροπιάσει και τρώει σαν πουλί, πράγμα το οποίο έχει ανησυχήσει τα παιδιά”.

Διάβασε ακόμη: 

Angelina Jolie-Brad Pitt: Και επίσημα single

Δες πόσο μεγάλωσε η Zahara Jolie-Pitt

 

“Είναι πλέον σε ηλικία που πραγματικά προσέχουν τέτοια πράγματα, ειδικά καθώς δεν κάθεται μαζί τους και τρώει όρθια μόνο χούφτες από ξηρούς καρπούς και φρούτα, ενώ οι υπόλοιποι τρώνε κανονικά γεύματα”. Παρόλο που η Jolie ήταν πάντα αδύνατη, υπάρχουν πλέον ανησυχίες ότι το βάρος της ίσως έχει πέσει κάτω από 35 κιλά. Τα παιδιά όμως κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν προκειμένου η μαμά τους να τρώει, κι ένας από αυτούς τους τρόπους είναι το να βγαίνουν για οικογενειακά δείπνα.

Σύμφωνα με τις πηγές, το στρες του διαζυγίου της Angelina και του Brad πρόσθεσε ακόμα περισσότερη πίεση στην ηθοποιό, η οποία έχει καταλήξει να παραλείπει γεύματα, ενώ προσπαθεί να δείχνει στα παιδιά της ότι όλα πάνε καλά.

Διάβασε: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Angelina Jolie μαζί με τα παιδιά της (Φώτο)

 

Πηγή 

 

 

 

 

Home