Thumbnail

H εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Renee Zellweger σε Judy Garland H εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Renee Zellweger σε Judy Garland

H Zellweger θα ενσαρκώσει την αείμνηστη ηθοποιό στην επερχόμενη βιογραφική της ταινία
Αν κρίνουμε από το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, το πείραμα πέτυχε, αφού η ομοιότητα μεταξύ των δυο ηθοποιών είναι εντυπωσιακή.

Η ταινία που φέρει τον τίτλο "Judy", καταγράφει τους τελευταίους μήνες της ζωής της Garland, πολύ μετά τους ρόλους της ως Dorothy στον “Μάγο του Οζ” και ως Esther Smith στο “Τραγούδι της Αγάπης”, ενώ σε αυτήν ακούγονται και μερικά από τα πιο iconic τραγούδια της, όπως το “Over the Rainbow” και το “Get Happy”. Το “Judy” εστιάζει στον τελευταίο χρόνο ζωής της Garland, κατά τη διάρκεια του οποίου εκείνη έδινε συναυλίες στο nightclub “Talk of the Town” στο Λονδίνο, ενώ σκιαγραφεί την 30χρονη πορεία της. 

Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Rupert Goold, η Ζellweger ήταν η μοναδική επιλογή για τον ρόλο.

Διάβασε ακόμη:

Η κόρη της Jennifer Lopez τραγουδά Alicia Keys

Φαίνεται ότι τα παιδιά της Angelina Jolie ανησυχούν για την απότομη απώλεια κιλών της

“Ένιωσα ότι η Renee ήταν η μοναδική με τα απαραίτητα προσόντα για να παίξει τη Judy. Αρχικά, επειδή είναι μια εξαιρετική δραματική Οσκαρική ηθοποιός. Δεύτερον, επειδή είναι υπέροχη κωμικός. Και τρίτον, ήξερα από το Chicago ότι μπορούσε να τραγουδήσει. Έκανα σαφές στη Renee από την αρχή, ότι δεν έψαχνα κάποια να μιμηθεί την αμίμητη φωνή της Judy Garland, αλλά ήθελα η Renee να κάνει τα τραγούδια δικά της. Κι αυτό έκανε, με ανατριχιαστικό αποτέλεσμα”.

Δες το τρέιλερ 

 Διάβασε: H Diane Kruger ανέβασε στο Ιnstagram την πρώτη φωτό της 6 μηνών κόρης της

 

 Πηγή 

Home