Thumbnail

Ρούλα Ρέβη: Μείναμε άφωνοι με την αποκάλυψη που έκανε on camera! (Βίντεο) Ρούλα Ρέβη: Μείναμε άφωνοι με την αποκάλυψη που έκανε on camera! (Βίντεο)

«Αυτό είναι κάτι που λέω πρώτη φορά» - Δε φαντάζεσαι τι εξομολογήθηκε η γνωστή φωτογράφος
Είναι μια από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες φωτογράφους στην Ελλάδα, που μετά τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα, άρχισε να δίνει επιλεκτικές συνεντεύξεις, που πάντα κρύβουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Η Ρούλα Ρέβη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα», όπου μίλησε για τη ζωή, την καριέρα της, αναφέρθηκε εκτενώς στα παιδικά και εφηβικά της χρόνια, που δεν ήταν ιδιαίτερα εύκολα ενώ προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη! 

Η φωτογράφος αποκάλυψε πως η κατάσταση στο σπίτι της ήταν περίεργη, με αρκετά προβλήματα από την πλευρά των γονιών της. Τα οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν αλλά και ο χαρακτήρας του πατέρα της, την είχαν κάνει αντιδραστική στην εφηβεία της, λέγοντας μάλιστα πως: «Εγώ κάποια στιγμή τρελάθηκα τελείως! Στο σπίτι γινόταν χαμός. Υπήρχαν συχνοί καβγάδες και εντάσεις μέσα στο σπίτι»

 

Διάβασε ακόμη: Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη: Δες φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια (Φώτο) 

 

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη πως δεν έχει τελειώσει το σχολείο! Για το θέμα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάποια μέρα μου την έδωσε. Θυμάμαι το κλικ που έγινε στο κεφάλι μου σαν χθες. Του στιλ “τώρα θα σας πάρει όλους ο διάολος… Έκανα ο,τι μου κατέβαινε. Όλα τα αντίθετα πράγματα συνεχώς. Μου την έδωσε και τα παράτησα όλα! Σταμάτησα να διαβάσω, σταμάτησα τα πάντα. Ήμουν 17 χρονών, ξυπνούσα και την ώρα του σχολείου πήγαινα, τους κοιτούσα και έφευγα. Πήγαινα στο Πασαλιμάνι και καθόμουν 6 ώρες. Το σχολείο δεν το τελείωσα και είναι κάτι που λέω για πρώτη φορά. Είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερα στη ζωή μου χωρίς να έχω τελειώσει το σχολείο». 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε ημίγυμνη φωτογραφία του Τότσικα (Φώτο) 

 

Ρούλα Ρέβη: Δέχτηκε υβριστικά σχόλια από θαυμάστρια του Αποστόλη Τότσικα 

Home