Thumbnail

Νικολέττα Καρρά: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της με τον Φώτο Πιττάτζη! (Φώτο) Νικολέττα Καρρά: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της με τον Φώτο Πιττάτζη! (Φώτο)

Η ηθοποιός και ο Κύπριος επιχειρηματίας τράβηξαν χωριστούς δρόμους – Υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης; 
Ο απρόσμενος χωρισμός της όμορφη ηθοποιού και του Κύπριου επιχειρηματία, προκάλεσε πολλά ερωτηματικά στον κόσμο της showbiz, καθώς έδειχναν απόλυτα ευτυχισμένοι. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το ζευγάρι περνούσε κρίση το τελευταίο διάστημα, αλλά παρά τις προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους δεν τα κατάφεραν και τελικά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 

Θυμίζουμε πως η Νικολέττα Καρρά και ο Φώτος Πιττάτζης παντρεύτηκαν στην Κύπρο τον Οκτώβριο του 2012, ενώ μέχρι πρόσφατα στήριζε ο ένας τον άλλο σε κάθε του επαγγελματικό βήμα. 

 

Διάβασε ακόμη: Φώτος Πιττάτζης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό του με τη Νικολέττα Καρρά (Φώτο)

 

Δημοσίευμα της Real News κάνει λόγο για ενδεχόμενο επανασύνδεσης με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους να υποστηρίζουν ότι ο χωρισμός δεν αποτελεί δεδομένο.

Η όμορφη ηθοποιός ωστόσο, προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της.

Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία που ποζάρει με μαγιό στην παραλία, ενώ στη λεζάντα έγραψε το αινιγματικό: «Αν με ζητήσει κανείς, δεν υπάρχω εγώ γίναμε ένα να πεις.. αν με ζητήσει κανείς, θάλασσα σώσε με κάτι να βρεις να τους πεις...».

Δες την ανάρτηση της: 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Νικολέττα Καρρά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό της με τον Κύπριο επιχειρηματία Φώτο Πιττάτζη

 

 

Home