Thumbnail

Ασταμάτητη η Ελένη Φουρέιρα! Τι σχέση έχει με το Casa De Papel; (Βίντεο) Ασταμάτητη η Ελένη Φουρέιρα! Τι σχέση έχει με το Casa De Papel; (Βίντεο)

Η εκρηκτική τραγουδίστρια ζει το απόλυτο όνειρο
Ποιος φανταζόταν πριν έναν χρόνο, πως η Ελένη Φουρέιρα μετά τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θα άνοιγε τα φτερά της για διεθνή καριέρα, με σπουδαίες συνεργασίες;

Κανένας! Πέρα από τη διεθνή απήχηση, η δημοφιλής τραγουδίστρια πρόσφατα κυκλοφόρησε και το πρώτο ξενόγλωσσο άλμπουμ.

Ένα χρόνο μετά τη θριαμβευτική της εμφάνιση στο διαγωνισμό και μία ημέρα αφότου κυκλοφόρησε από τη Panik Records το πρώτο της διεθνές EP με τίτλο «Gypsy Woman», η pop diva συμμετείχε σ΄ένα special interval act στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού με τίτλο «Θρύλοι της Eurovision».

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη επιτυχία της τραγουδίστριας, αφού η Ελένη Φουρέιρα πρωταγωνιστεί σε καμπάνια του Netflix Espana. Το spot είναι μία ευφάνταστη παρωδία του «La Casa De Papel».

Σύμφωνα με το σενάριο, η Betty Missiego, που εκπροσώπησε την Ισπανία στην Eurovision του 1979 και κατέκτησε τη δεύτερη θέση, συγκεντρώνει μία επίλεκτη ομάδα Ισπανών καλλιτεχνών που έχουν πάρει μέρος στο διαγωνισμό με στόχο να... κλέψουν το κρυστάλλινο μικρόφωνο, το τρόπαιο που παίρνει ο νικητής και να το επιστρέψουν στη χώρα τους, που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και 40 χρόνια.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι η μοναδική μη-Ισπανίδα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ισπανία. Η pop queen εμφανίζεται με την κωδική ονομασία «Λισαβόνα», το όνομα της πόλης στην οποία έγινε η περσινή Eurovision και φορώντας την ολόσωμη φόρμα με την οποία παρουσίασε το «Fuego» στο διαγωνισμό, κλέβει τις εντυπώσεις!

Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες στις οποίες η «βασίλισσα» της pop σημειώνει τεράστια επιτυχία. Μεταξύ άλλων, το «Fuego» έγινε πλατινένιο και επί εβδομάδες ήταν no1 στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ η ίδια έχει κάνει δεκάδες live εμφανίσεις.  

Διάβασε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Η εμφάνιση της στον τελικό, είναι ό,τι καλύτερο είδαμε φέτος! (Βίντεο)

Το βιντεάκι ανέβασε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram χωρίς πολλές εξηγήσεις και όπως ήταν αναμενόμενο, προς στιγμή, δημιουργήθηκε μια μικρή παρανόηση, αφού κάποιοι συμπέραναν πως σύντομα θα τη δούμε και σε ρόλο ηθοποιού και μάλιστα στη δημοφιλή σειρά. Μπορεί να μην ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά όπως και να έχει, η αγαπημένη μας Ελένη είναι απολαυστική στο πιο κάτω βιντεάκι. 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Eurovision 2019: Δε φαντάζεσαι τη θέση κατέλαβε η Κύπρος στον α’ ημιτελικό! (Φώτο)

 

Eurovision 2019: Δες αναλυτικά ποιες χώρες ψήφισαν την Τάμτα στον τελικό (Φώτο)

Πηγή 

Home