Thumbnail

Eurovision 2019: Η Daily Mail αποθεώνει την εμφάνιση της Φουρέιρα στον τελικό (Βίντεο) Eurovision 2019: Η Daily Mail αποθεώνει την εμφάνιση της Φουρέιρα στον τελικό (Βίντεο)

Στο στόχαστρο της και το ρούχο της Τάμτα
Με νικήτρια χώρα την Ολλανδία και τη Madonna στη σκηνή της Eurovision 2019, μόνο μια εμφάνιση κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να κάνει τον κόσμο να παραμιλά… αυτή της Ελένης Φουρέιρα.

Η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της στην περσινή Eurovision, επέστρεψε φέτος και πραγματοποίησε μια εκρηκτική εμφάνιση, κάνοντας όλο τον κόσμο, την επόμενη ημέρα να μιλούν γι’ αυτήν.

Με αέρα divas, (δικαιούται να τον έχει) ερμήνευσε μια πιο ρυθμική εκδοχή του «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007 και πήρε τη δεύτερη θέση.

 

Το ενάμιση λεπτό που η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε στη σκηνή, ήταν αρκετό να ασχοληθούν μαζί της, όλα τα μέσα στο εξωτερικό, αποκαλώντας την μάλιστα, Beyonce της Eurovision. 

Η εμφάνιση της ωστόσο, βρέθηκε στο στόχαστρο και της Daily Mail, που σε δημοσίευμα της, έκανε εκτενές αφιέρωμα τόσο στην Ελένη Φουρέιρα, όσο και στην Τάμτα.

 

Διάβασε ακόμη: Ελένη Φουρέιρα: Η εμφάνιση της στον τελικό, είναι ό,τι καλύτερο είδαμε φέτος! (Βίντεο) 

 

Για την Ελένη έγραψαν χαρακτηριστικά: «Η περσινή εκπρόσωπος της Κύπρου Ελένη Φουρέιρα εξέπληξε το κοινό, επιστρέφοντας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση στο δεύτερο μισό της Eurovision, το οποίο έγινε στο Τελ Αβίβ. Η Φουρέιρα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα που έδινε την εντύπωση του γυμνού σώματος με αστέρια και στρας σε πολύ στρατηγικές θέσεις, έβαλε “φωτιά” στη σκηνή με τους χορευτές της σε μια γεμάτη ενέργεια εκδοχή του "Dancing Lasha Tumbai". Οι θεατές ενθουσιάστηκαν με την εμφάνισή της και χαρακτήρισαν την Ελένη Φουρέιρα “πραγματική νικήτρια της Eurovision”»

 

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε και το outfit της Τάμτα, η οποία σόκαρε τους Βρετανούς με το… βρακί της, σύμφωνα με τη Sun.  Μάλιστα πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το ρούχο μέσα από το twitter τους, γράφοντας πως το κορμάκι της τραγουδίστριας αποκάλυπτε πολύ περισσότερα απ’ όσα θα έπρεπε.

Η Daily Mail, μάλιστα σημείωσε πως η Τάμτα επέλεξε να φορέσει στη Eurovision ένα ρούχο που την έκανε να μοιάζει… γυμνή. 

 

Διάβασε επίσης: 

Eurovision 2019: Έξω φρενών το Ισραήλ με τη Madonna! «Ήταν ένα λάθος» (Βίντεο) 

 

Eurovision 2019: Δε φαντάζεσαι τη θέση κατέλαβε η Κύπρος στον α’ ημιτελικό! (Φώτο) 

Home