Thumbnail

Μυστικό ραντεβού Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια;  Μυστικό ραντεβού Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια; 

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες της συνάντησης τους
Είναι αναμφισβήτητα ένας χωρισμός που ξάφνιασε τους πάντες, καθώς έδειχναν πως είναι απόλυτα ευτυχισμένοι στο γάμο τους. 

Ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης φαίνεται να ξεκίνησαν τις διαδικασίες για το πώς θα χωρίσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. 

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό CIAO, πριν από λίγες ημέρες το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο σπίτι, το οποίοι μοιράστηκαν πολλά χρόνια, στα Μελίσσια και η συνάντηση είχε ως σκοπό να τα βρουν, στα περιουσιακά!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, μεταξύ του ζευγαριού υπάρχει ένταση, ενώ προσπαθούν να κάνουν τον χωρισμό τους όσο πιο ανώδυνο γίνεται. Ενώ το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος, κάποιες απόπειρες επανασύνδεσης φαίνεται ότι έγιναν, μέχρι που μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. 

 

Διάβασε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Δες τι ανέφερε στην πρώτη εκπομπή μετά το χωρισμό της! (Βίντεο)

 

Το περιοδικό αναφέρει πως η Σίσσυ πέταξε έξω τον πρώην σύζυγό της, από το σπίτι τους στα Μελίσσια, άσχετα εάν οι δυο τους αντάλλασσαν καρδούλες στο instagram, και σχόλια που έδειχναν πως είναι όλα μέλι – γάλα. 

Όσο αφορά τα περιουσιακά θέματα, η Σίσσυ Χρηστίδου, φαίνεται να ζήτησε από τον Θοδωρή στην πρόσφατη συνάντησή τους, να κρατήσει εκείνη το σπίτι στα Μελίσσια αλλά και κάποια μετρητά που έχει το ζευγάρι σε κοινούς λογαριασμούς, όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του περιοδικού. 

Η συνάντηση δεν απέφερε καρπούς και αποτέλεσμα καθώς φαίνεται να υπάρχει μεγάλη διάσταση ανάμεσά τους. Γι’ αυτό και θα πρέπει να ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις για το ίδιο θέμα καθώς και για θέματα που αφορούν τα παιδιά τους.

 

 

Διάβασε επίσης: 

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για το ρόλο των γονιών (Φώτο)

 

Θοδωρής Μαραντίνης: Δύσκολη η ζωή του εργένη - Ζητά βοήθεια από το instagram (Φώτο)

 

 

Home