Thumbnail

Δε φαντάζεσαι ποια «μπούκαρε» στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά! (Βίντεο) Δε φαντάζεσαι ποια «μπούκαρε» στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά! (Βίντεο)

Μετά από δεκάδες προκλήσεις, εισέβαλε στο πλατό εν ώρα εκπομπής
Ο Νίκος Μουτσινάς καθημερινά μέσα από την εκπομπή του «Για την Παρέα», έχει προκαλέσει πάρα πολλούς διάσημους να κάνουν διάφορα πράγματα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που του έκαναν έκπληξη στο πλατό της εκπομπής.

Σήμερα ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο αγαπημένος παρουσιαστής σχολίαζε μια είδηση που ήθελε έναν Αμερικάνο τουρίστα να πλήρωσε 836 ευρώ στη Μύκονο για καλαμαράκια και μπύρες. 

Όπως ήταν λογικό ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε το θέμα, ενώ προκάλεσε την αρχισυντάκτρια του Αγγελική Γιαννακοπούλου να τον πάει στη Μύκονο και να του κάνει το ίδιο τραπέζι και να πληρώσει εκείνη το λογαριασμό. 

 

Διάβασε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: Αποδέχτηκε την πρόκληση της Στέλλας Μπεζαντάκου και έγινε χαμός! (Βίντεο) 

 

Λίγο μετά, χτύπησε το κουδούνι της πόρτας στο πλατό, με την αρχισυντάκτρια του φορώντας μάσκα να αποδέχτηκε την πρόκληση του! 

Ωστόσο η πλάκα δεν κράτησε για πολύ αφού στο τέλος η ίδια αποχώρησε, αφήνοντας του τον λογαριασμό που κόστιζε…1.313 ευρώ!

 

Διάβασε επίσης: 

Νίκος Μουτσινάς: Αποδέχτηκε την πρόκληση και έκανε pole dancing on camera! (Βίντεο) 

 

Μουτσινάς: Τρολάρει την "Παραδοσιακή Βραδιά" και κάνει έξω φρενών τον παραγωγό της εκπομπής! (Βίντεο) 

 

Home