Thumbnail

Πρίγκιπας William: Τι τον προβλημάτιζε πριν πάρει την απόφαση να παντρευτεί Πρίγκιπας William: Τι τον προβλημάτιζε πριν πάρει την απόφαση να παντρευτεί

Είχε να κάνει με τη μητέρα του, Diana
Μπορεί το royal ζευγάρι να μετρά 8 χρόνια γάμου και να έχει κάνει 3 παιδιά, ωστόσο έμειναν μαζί πολύ καιρό πριν αρραβωνιαστούν, κι υπήρχε λόγος γι' αυτό!

Σύμφωνα με την royal expert και βιογράφο, Katie Nicholl, ο πρίγκιπας William, επηρεασμένος από τον χωρισμό των γονιών του και την καταπιεσμένη ζωή της μητέρας του Diana, ήθελε να δώσει τον απαραίτητο χρόνο στη μέλλουσα γυναίκα του να αποφασίσει αν θέλει να ζήσει μια royal ζωή.

"Το διαζύγιο είχε επηρεάσει την βασιλική οικογένεια για πολύ καιρό."

 

Διάβασε επίσης:

Θεματικό πάρκο αναπαριστά τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana

Ariana Grande: Αυτό είναι το κέρινο ομοίωμά της στο Madame Tussauds (Φώτο)

Μη θέλοντας να πάρει μια βιαστική απόφαση που θα τον οδηγούσε τελικά στον χωρισμό, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έμειναν μαζί πριν αρραβωνιαστούν, κι όπως φάνηκε μετέπειτα, η σημερινή δούκισσα του Kensington σιγουρεύτηκε πως θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στις περιστάσεις.

"Πριν ο William να ζητήσει στην Kate να τον παντρευτεί, ήθελε να είναι σίγουρη πως ήταν αυτό που ήθελε. Μένοντας μαζί, η Kate θα μπορούσε να αποφασίσει αν ήταν και όπως είχε πει ο William να 'κάνει πίσω' αν δεν ήταν."

Ο γάμος τους, στις 29 Απριλίου 2011, απασχόλησε τα ΜΜΕ σε ολόκληρο τον πλανήτη.

wedroyal

Διάβασε ακόμα: Jennifer Lopez: Η σέξι εμφάνισή της στο γυμναστήριο (Φώτος)

Πηγή

Home