Thumbnail

Δυο βδομάδες άντεξε η νταντά του baby Sussex Δυο βδομάδες άντεξε η νταντά του baby Sussex

Ο λόγος παραίτησης είχε να κάνει με την πίεση ή με τη Meghan Markle;
Εννοείται πως ο μικρός Archie Harrison Mountbatter-Windsor, δεν έμεινε χωρίς νταντά, γιατί έχουν προσληφθεί περισσότερες από μια για τη φροντίδα και την ανατροφή του. Τι συνέβη, όμως, και μια από αυτές υπέβαλλε παραίτηση προτού ακόμη κλείσει μήνα στο σπίτι της οικογένειας του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle;

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στην Express, η νταντά έφυγε από τη δουλειά δύο μόνο εβδομάδες μετά την γέννηση του μωρού, λόγω της υπερπροστατευτικής φύσης της Markle, που την έχει κάνει να μην αφήνει τους άλλους να πλησιάσουν το νεογέννητο. Και μάλιστα, η συγκεκριμένη φαίνεται να λογομάχησε μαζί της. 

“Η Meghan θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα. Δεν μπορεί να αφήσει κανέναν μόνο του με τον Archie. Αγνοεί τη βοήθεια,” ισχυρίστηκε η πηγή. “Κανείς δεν τον έχει φροντίσει εκτός από εκείνη”.

Διάβασε ακόμη: 

Γέννησε η Meghan Markle!

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Εξόρμηση στην εξοχή! Διέμειναν σε ξενοδοχείο με 10.000 λίρες τη βραδιά 

Η ίδια πηγή αναφέρει πως παρόλο που διάφορες νταντάδες προσλήφθηκαν για να τη δουλειά, καμία από αυτές δεν έχει κάνει ακόμη το καθήκον της. “Δεν τις αφήνει κοντά στον Archie. Η Meghan αφήνει μόνο την Doria [Ragland] να τον κρατήσει, τρέχει στο μπάνιο και βγαίνει γρήγορα για να τον ξαναπάρει”. 

Η μητέρα της Markle, Doria Ragland, ήταν κοντά στην κόρη της όταν γεννήθηκε ο εγγονός της, αλλά πλέον έχει επιστρέψει στο στο σπίτι της στην California. Αυτό σημαίνει πως η Markle δεν έχει πλέον τη βοήθεια της μητέρας της. Άρα, θέλοντας ή μη, κάποια στιγμή θα πρέπει να "αξιοποιήσει" όλες αυτές τις νταντάδες που έχει στη διάθεσή της. 

Διάβασε: Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Η πρώτη φωτογραφία με τον γιο τους (Φώτο)

Πηγή 

 

 

Home