Thumbnail

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Εξόρμηση στην εξοχή! Διέμειναν σε ξενοδοχείο με 10.000 λίρες τη βραδιά  Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Εξόρμηση στην εξοχή! Διέμειναν σε ξενοδοχείο με 10.000 λίρες τη βραδιά 

Δες το μαγευτικό ξενοδοχείο που επέλεξαν λίγο πριν έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδί
Γεννητούρια θα έχει το παλάτι καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει στη ζωή το πρώτο παιδάκι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. 

Όπως έγινε γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, η όμορφη δούκισσα του Sussex θα γεννήσει μέσα στον Απρίλιο, ολοκληρώνοντας έτσι την ευτυχία του ζευγαριού. 

Τις προηγούμενες βδομάδες η εγκυμονούσα διοργάνωσε δύο baby shower, το ένα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα και το άλλο με τις φίλες της στην Νέα Υόρκη, τηρώντας το έθιμο που κάνουν όλες οι μέλλουσες μανούλες. 

 

Διάβασε ακόμη: Meghan Markle: Το ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για το baby shower της (Βίντεο)

 

Πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι για να περάσει λίγο χρόνο μόνο του, μακριά από όλους και από όλα πριν από τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

 

Σύμφωνα με την Sun, Meghan Markle και πρίγκιπας Harry ταξίδεψαν μέχρι την κομητεία  Hampshire όπου και έμειναν σε ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο επισκέπτονται πολλοί Βρετανοί διάσημοι.

Τα βρετανικά μέσα μάλιστα ονομάζουν το ταξίδι του ζευγαριού «Babymoon» -λογοπαίγνιο του «Honeymoon»- ενώ επέλεξαν το πέντε αστέρων ξενοδοχείων Heckfield που μοιάζει με γεωργιανό αρχοντικό για χαλάρωση και ξεκούραση.

 

 

Το ξενοδοχείο που επέλεξαν για τις ολιγοήμερες διακοπές τους επεκτείνεται σε μία έκταση 400 στρεμμάτων και είναι περιτριγυρισμένο από δάσος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες έμειναν στο πιο ακριβό διαμέρισμα του ξενοδοχείου, έχοντας τη δική τους τραπεζαρία και τη δική τους βεράντα.

 

 

Ο Βρετανικός τύπος γράφει πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry πέρασαν την ώρα τους στην εξοχή, κάνοντας βόλτες στη φύση, ενώ επέλεξαν να απομονωθούν στο δωμάτιό τους, παίρνοντας εκεί το δείπνο τους και όχι στα δύο πολυτελή εστιατόρια που διαθέτει το ξενοδοχείο.

Ενδιαφέρον προκαλούν οι τιμές του ξενοδοχείου, καθώς το πιο φθηνό δωμάτιο ξεκινά από 300 λίρες την νύκτα και το πιο ακριβό που επέλεξε να μείνει το ζευγάρι, μπορεί να φτάσει ακόμη και τις 10.000 λίρες.

 

 

Διάβασε επίσης:

Η Αυστηρή εντολή της Βασίλισσας Ελισάβετ - Τι απαγορεύει στο ζεύγος Meghan-Harry; (Φώτο)

 

Η εγκυμονούσα Meghan Markle έκλεψε τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί (Φώτο)

 

 

Home