Thumbnail

Ελένη Ράντου: Ανέβασε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο 24 χρόνια πριν! (Φώτο) Ελένη Ράντου: Ανέβασε φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο 24 χρόνια πριν! (Φώτο)

Σπάνια φωτογραφία με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου - Έχει στην αγκαλιά της την νεογέννητη κόρη της
Πρόκειται για μια από τις πιο ευτυχισμένες οικογένειες της ελληνικής showbiz, που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ότι δεν αφορά τους πολλούς. 

Η Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και πλέον μετράνε περισσότερα από 30 χρόνια κοινής πορείας. 

Πολλές είναι άλλωστε και οι φορές που μίλησαν δημόσια, μη μπορώντας να κρύψουν την αγάπη και τον θαυμασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλο. 

Μέσα από το γάμο τους απέκτησαν και μια κόρη, την 24χρονη σήμερα Νικολέττα, που αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη επισφράγιση του μεγάλου τους έρωτα. 

 

Διάβασε ακόμη: Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Ελένη Ράντου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι (Φώτος)

 

Πριν λίγες μέρες, το προφίλ του «VintageGreece» δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Ελένη Ράντου και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μέσα από μαιευτήριο.

Στη φωτογραφία βλέπουμε το νεαρό τότε ζευγάρι να ποζάρουν απόλυτα ευτυχισμένοι, έχοντας στην αγκαλιά τους την νεογέννητη κορούλα τους.

Δες την ανάρτηση: 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ελένη Ράντου: Αποκαλύπτει πως έχασε κιλά για να πάρει ένα ρόλο στο θέατρο (Βίντεο)

 

Συγκινεί η Ελένη Ράντου: «Είχα παραμελήσει την κόρη μου για τη δουλειά, θυμάμαι να κλαίει…» (Βίντεο)

 

 

Home