Thumbnail

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκλονίζει το αντίο της στον Πάνο Ζάρλα! (Φώτο) Στέλλα Μιζεράκη: Συγκλονίζει το αντίο της στον Πάνο Ζάρλα! (Φώτο)

«Έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω…»
Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με αρκετούς εκπροσώπους της ελληνικής showbiz, να αποχαιρετούν τον φίλο τους που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. 

Ανάμεσά τους και η πρώην αγαπημένη του Στέλλα Μιζεράκη, που μαζί κατάφεραν να ζήσουν αρκετούς μήνες μαζί, που ακόμη όταν χώρισαν κράτησαν την καλύτερη σχέση. 

Η όμορφη Κρητικιά, στο άκουσμα της είδησης κατέρρευσε ενώ ήταν από τις πρώτες που βρέθηκαν στο νοσοκομείο, δίπλα στη μητέρα του Πάνου Ζάρλα. 

Η ίδια ωστόσο, μετά από αρκετές ώρες σιωπής και θρήνου, αποφάσισε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο, δημόσια, τον άλλοτε σύντροφό της, με ένα συγκινητικό κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. 

 

Διάβασε ακόμη: Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα αποχαιρετά τον γιο της και ραγίζει καρδιές το μήνυμα της (Φώτο)

 

Συγκεκριμένα ανέβασε μια μαυρόασπρη φωτογραφία του Πάνου, με την εξής λεζάντα: «Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.

Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες...Αυτό ήταν το τραγούδι μας...Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. 

Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας».

 

 

Διάβασε επίσης: 

Κατέρρευσε η Στέλλα Μιζεράκη: Στο νοσοκομείο μόλις έμαθε για το τροχαίο του Πάνου (Βίντεο)

 

Δώρος Παναγίδης: Αποχαιρετά τον φίλο του Πάνο Ζάρλα! «Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα» (Φώτο)

 

Home