Thumbnail

Στέλλα Στυλιανού: Μιλά πρώτη φορά για την απόλυσή της από το OMEGA! (Βίντεο) Στέλλα Στυλιανού: Μιλά πρώτη φορά για την απόλυσή της από το OMEGA! (Βίντεο)

«Σοκαρίστηκα, δεν μου είπαν καν ένα ευχαριστώ»
Η απόλυση της από το OMEGA, ξάφνιασε τον κόσμο των Media, καθώς χωρίς καμιά προειδοποίηση, έδειξαν την πόρτα της εξόδου στην όμορφη παρουσιάστρια. 

Η Στέλλα Στυλιανού βρέθηκε καλεσμένη χθες το απόγευμα στην εκπομπή, «Με Αγάπη Χριστιάνα», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για πρώτη φορά, για την απόλυσή της από το κανάλι του Αρχαγγέλου. 

Η γνωστή δημοσιογράφος για το θέμα αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήμουν πέντε χρόνια στο Mega. Δεν μου είπαν καν ένα ευχαριστώ πολύ. Πήγα στη δουλειά, με φώναξαν πάνω στο γραφείο και ένας εκ των διευθυντών μού έδωσε την απόλυσή μου, λέγοντας ότι είμαι πλεονάζων.  Σοκαρίστηκα, είπα γιατί;

Δεν μου μίλησε κανείς από τη νέα διοίκηση, το σεβάστηκα. Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, δεν μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά συγχρόνως δεν μπορούσα να αποχωριστώ το σπίτι μου. Σοκαρίστηκαν οι συνάδελφοι και προέβησαν σε στάση εργασίας…».

 

Διάβασε ακόμη: Στέλλα Στυλιανού: Τα πρώτα της λόγια μετά την απόλυσή της από το OMEGA (Φώτο)

 

Να σας θυμίσουμε πως η Στέλλα Στυλιανού υπόγραψε συμβόλαιο με τον Alpha Κύπρου για μια καινούργια εκπομπή, που θα ξεκινήσει με τη νέα σεζόν. 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Στέλλα Στυλιανού: Επιστρέφει στην τηλεόραση

 

Στέλλα Στυλιανού: Ποζάρει με μαγιό στις καλοκαιρινές της διακοπές! (Φώτο)

 

 

 

 

Home