Thumbnail

Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα! Ταξίδεψε με τη σορό του (Βίντεο) Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα! Ταξίδεψε με τη σορό του (Βίντεο)

Τραγική φιγούρα η μητέρα του στο τελευταίο «αντίο»
Στο αγαπημένο του νησί τη Μυτιλήνη, θα γραφτεί ο τραγικός επίλογος για τον άδικο χαμό του Πάνου Ζάρλα, καθώς αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται η κηδεία του. 

Νωρίς το πρωί σήμερα, η Στέλλα Μιζεράκη ταξίδεψε για το νησί με το ίδιο καράβι οπού βρισκόταν η σορός του άτυχου 28χρονου.

Στο νησί ταξίδεψαν δεκάδες φίλοι του πρώην παίκτη του Power Of Love, για να τον αποχαιρετήσουν στο μεγάλο ταξίδι. 

Η Στέλλα Μιζεράκη είναι ακόμη σοκαρισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Πάνος που αγάπησε κι έκανε όνειρα μαζί του, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

 

 

Διάβασε ακόμη: Ο πατέρας του Πάνου Ζάρλα αποχαιρετά τον γιο του! Συγκλονίζει η ανάρτησή του (Φώτο)

 

Τραγική φιγούρα και η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, όπου συντετριμμένη και σοκαρισμένη, ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

 

 

Η ίδια μάλιστα μίλησε χθες, Δευτέρα, στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, συγκλονίζοντας με όσα ανέφερε: «Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ, επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ό, τι πόλεμο...

Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε. Δυστυχώς, δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Ωστόσο, με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος, είτε όχι, δεν θα τον έσωζε. Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ… Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο! Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου».

 

 

Home