Thumbnail

Ο πατέρας του Πάνου Ζάρλα αποχαιρετά τον γιο του! Συγκλονίζει η ανάρτησή του (Φώτο) Ο πατέρας του Πάνου Ζάρλα αποχαιρετά τον γιο του! Συγκλονίζει η ανάρτησή του (Φώτο)

Κατέρρευσε στο άκουσμα της τραγικής είδησης! 
Αύριο Τρίτη, 04/06, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Στύψη Λέσβου, θα μπει ο επίλογος της πιο τραγικής είδησης των τελευταίων ημερών. 

Ξημερώματα Παρασκευής, ο νικητής του Power Of Love, Πάνος Ζάρλας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου. Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Από την πρώτη στιγμή, οι Αρχές ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο και καλούν τον κόσμο να βοηθήσει στις έρευνες. 

 

Διάβασε ακόμη: Ξέσπασε ο αδερφός του Πάνου Ζάρλα: «Επειδή το θέλετε… όχι, δεν θα το κάνω»! (Φώτο)

 

Ανάμεσα στους ανθρώπους που κατέρρευσαν με τα τραγικά νέα, ήταν και ο πατέρας του Πάνου, Λάζαρος, που αποχαιρέτησε τον γιο του με μια συγκλονιστική ανάρτηση. 

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία, με τη λεζάντα: «ΓΙΕ ΜΟΥ ! Θα είσαι το χαμόγελο μου ..Πάντα ...ήσουν φως, έμεινε σκοτάδι!! Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν !!». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Στέλλα Μιζεράκη: Συγκλονίζει το αντίο της στον Πάνο Ζάρλα! (Φώτο)

 

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα αποχαιρετά τον γιο της και ραγίζει καρδιές το μήνυμα της (Φώτο)

 

 

Home