Thumbnail

Η Meghan Markle είναι και "σπάταλη", εκτός από "μοχθηρή" Η Meghan Markle είναι και "σπάταλη", εκτός από "μοχθηρή"

Mα τι έπαθαν όλοι και τα βάζουν μαζί της;
Μπορεί η Meghan να μην έχει πλέον μάτια παρά μόνο για τον μικρό Archie, αλλά όσο επικεντρώνεται στα μητρικά της καθήκοντα, η δημοτικότητά της δέχεται το ένα πλήγμα μετά το άλλο. Πρώτα, ήταν η νταντά που παραιτήθηκε επειδή όπως λέγεται δεν άντεξε το ότι ήταν συγκεντρωτική. Μετά ήρθε ο Trump που την απόκαλεσε "μοχθηρή". Τώρα, οι Βρετανοί έβαλαν στο μικροσκόπιο τα έξοδα που έκανε μόνο μέσα στο 2018. Και αποφάνθηκαν: Η Meghan είναι και σπάταλη!

Υπολογίζεται ότι τη χρονιά που μας πέρασε, η δούκισσα του Sussex ξόδεψε $514.000, εκ των οποίων τα $379,000 αφορούσαν το baby shower. Και σε αυτά, δεν συμπεριλήφθηκαν τα 3.8 εκατομμύρια δολάρια που αναμένεται να κοστίσει η ανακαίνιση του σπιτιού της με τον Harry. 

Εννοείται πως ο βρετανικός, συντηρητικός λαός, δεν βλέπει με καλό μάτι το πολυτελές lifestyle της Meghan. Συγκεκριμένα, η συγγραφέας Angela Levin, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είναι γνωστό πως η βασίλισσα είναι μετρημένη και οικονόμα. Οπότε, μερικά μέλη του βρετανικού κοινού αντιδρούν στο ότι ένα ποσοστό από τους φόρους τους πηγαίνει σε πράγματα που οι ίδιοι θεωρούν επιπολαιότητα”. 

Διάβασε ακόμη: 

O Trump αποκάλεσε τη Meghan Markle "μοχθηρή"

Ο πρίγκιπας Harry δε φαίνεται να χάρηκε που είδε τον Trump (Φώτος)

Για να αντιληφθείς καλύτερα γιατί την κατηγορούν, σημείωσε πως το φόρεμα που επίλεξε για τις φωτογραφίες του αρραβώνα της, κόστιζε 71.000 δολάρια. Παρόλο που η Meghan αποκαλεί τον εαυτό της ανθρωπίστρια, ξόδεψε ένα μεγάλο ποσό για το baby shower, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση. 

H Levin που έχει ειδικότητα σε ό,τι αφορά τους royals, ευελπιστεί πως η νεαρή δούκισσα, θα γίνει  “λιγότερο show business και περισσότερο royal” όσο περνάει ο καιρός.

Δυο βδομάδες άντεξε η νταντά του baby Sussex

 

Πηγή 

Home