Thumbnail

Δώρος Παναγίδης: Συγκλονίζει η ανάρτηση του για την κηδεία του Πάνου Ζάρλα (Φώτο)  Δώρος Παναγίδης: Συγκλονίζει η ανάρτηση του για την κηδεία του Πάνου Ζάρλα (Φώτο) 

«Αν σε ζήλεψαν οι άγγελοι, ας σε κάνουν δικό τους»
Το τελευταίο «αντίο» στον Πάνο Ζάρλα είπαν σήμερα φίλοι και συγγενείς, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στη Στύψη Λέσβου, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του άτυχου 28χρονου. 

Πολλοί ήταν εκείνοι που ταξίδεψαν στο νησί του Πάνου Ζάρλα, για να του πουν το τελευταίο αντίο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, ανήμερα των γενεθλίων του.

Στη Μυτιλήνη ταξίδεψαν και πολλοί συμπαίκτες του από το «Power Of Love», μη μπορώντας να πιστέψουν πως ο αγαπημένος τους φίλος έφυγε από τη ζωή. Μεταξύ άλλων εκεί βρέθηκαν οι, Παναγιώτης Θεόφιλος, Αλέξανδρος Νατσάκος, Αθηνά Χρυσαντίδου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κάββαλος, αλλά και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη.

 

Διάβασε ακόμη: Συντετριμμένη η Στέλλα Μιζεράκη στην κηδεία του Πάνου Ζάρλα! Ταξίδεψε με τη σορό του (Βίντεο)

 

Ο αγαπημένος του φίλος ωστόσο, Δώρος Παναγίδης δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία, ανέβασε όμως μια συγκλονιστική ανάρτηση αφιερωμένη στον φίλο του που έφυγε από τη ζωή. 

Συγκεκριμένα ανέβασε ένα στιγμιότυπο από την ταινία «City of Angels», γράφοντας ένα συγκλονιστικό κείμενο. 

Δες την ανάρτηση του: 

 

Διάβασε επίσης: 

Δώρος Παναγίδης: Αποχαιρετά τον φίλο του Πάνο Ζάρλα! «Δεν έφυγες, μας κάνουν πλάκα» (Φώτο)

 

Home