Thumbnail

Υβόννη Μπόσνιακ: Δες την εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της! (Φώτο) Υβόννη Μπόσνιακ: Δες την εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της! (Φώτο)

Δε φαντάζεσαι πόσο χρονών είναι
Τα γενέθλια της γιόρτασε την Τετάρτη 5 Ιουνίου, η Υβόννη Μπόσνιακ, που βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής της. 

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη καθώς, έχει μια πετυχημένη πορεία στο modelling, δημιούργησε το δικό της brand με γυναικεία ρούχα, ενώ στην προσωπική της ζωή, έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον σύζυγο της, Αντώνη Ρέμο. Μάλιστα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της μικρής τους Ελένης. 

Την ημέρα των γενεθλίων της ωστόσο, η Υβόννη Μπόσνιακ τα πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως τον Αντώνη αλλά και την καλύτερή της φίλη, Μαρία Μπεκατώρου.

 

Διάβασε ακόμη: Υβόννη Μπόσνιακ: Την αποθεώνουν στην Αγγλική Vogue! (Φώτο)

 

Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας μάλιστα, δημοσίευσε στα instastories της την άκρως εντυπωσιακή τούρτα που της έφτιαξαν οι φίλοι της! 

Το θέμα της τούρτας ήταν… «μοδίστρα», έχοντας πάνω της φτιαγμένα από ζάχαρη ψαλιδάκια, κλωστές, υφάσματα και ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος! Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «34 χρονών… Δεν είναι τόσο κακό τελικά! Βασικά… το καλύτερο! Νιώθω ευλογία! Ευχαριστώ»!, αποκαλύπτοντας μάλιστα και την ηλικία της. 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Η Υβόννη Μπόσνιακ στο βρετανικό Harper's Bazaar

 

Υβόννη Μπόσνιακ: Μπαίνει στην κουζίνα και φτιάχνει νιόκι

 

 

 

Home