Thumbnail

Πώς γυρίστηκε η παρωδία του "Casa de Papel" με τις γιαγιάδες στην Κρήτη Πώς γυρίστηκε η παρωδία του "Casa de Papel" με τις γιαγιάδες στην Κρήτη

Όσα δε γνώριζες για την "Τέλεια Νοθεία" - Μέχρι και ψάλτες της εκκλησίας επιστρατεύτηκαν!
Όλοι απολαύσαμε το τρολ βίντεο της δημοφιλούς σειράς του Netflix "La Casa de Papel", με τις γιαγιάδες από την Κρήτη να γυρίζουν "Την Τέλεια Νοθεία", ωστόσο δε γνωρίζαμε (και δε φανταζόμασταν) κάποια πράγματα σχετικά με το πώς γυρίστηκε.

• Το «Καλοκαίρι Στο Νότο» (ραδιοφωνική εκπομπή στην Κρήτη, υπεύθυνη για την παραγωγή) ψάχνει για τους πρωταγωνιστές σε μακρινά χωριά, αγρούς, κοινωνικές δομές και καφενεία στα παράλια και την ενδοχώρα της Κρήτης ! Σχεδόν όλοι τους, δεν έχουν καμία επαφή με την δημιουργία βίντεο και χρειάζονται δεκάδες πρόβες για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα !

• Οι «τραγουδιστές» της Κρητικής version του Bella Ciao που ακούγεται μέσα στο βίντεο δεν είναι άλλοι από τους ψάλτες της τοπικής εκκλησίας, ενώ όλες οι πρόβες έγιναν αργά το βράδυ μέσα σε αυτήν.

• Το περίφημο αλώνι που αποτελεί το στρατηγείο της θείας Μαρίκας είναι πραγματικό αλώνι που όμως στις μέρες μας αποτελεί πολυτελή έπαυλη. Για να πραγματοποιηθεί το βίντεο έπρεπε να αδειάσουν όλα τα έπιπλα, να τοποθετηθεί το σκηνικό και να γεμίσει στάχυα

Διάβασε επίσης:

Έξω φρενών η Madonna: Στρέφει τα πυρά της εναντίον Ελληνίδας δημοσιογράφου! Τι συνέβη; (Φώτο)

Bradley Cooper - Irina Shayk: Έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους (Φώτο)

• Όλα τα γυρίσματα έγιναν σε πραγματικές ώρες ! Για παράδειγμα, η σκηνή με τις γιαγιάδες και τα όπλα πάνω στην καρότσα πραγματοποιήθηκε στις 03:00 τα ξημερώματα, ενώ όλες οι βραδινές σκηνές γυρίστηκαν μετά τις 02:00 το βράδυ !

• Όποιος παρατηρήσει καλά το βίντεο θα καταλάβει πως τα κάδρα με τους ηγέτες είναι τέσσερα και όχι τρία. Καλή τύχη!

• Η πτώση του αστυνομικού από τον φράκτη του εκλογικού κέντρου ήταν αληθινή και ο πρωταγωνιστής έπεσε μπρούμυτα από ύψος περίπου 2,5 μέτρων πάνω σε στρώματα που είχαν τοποθετηθεί, και τα οποία λειτούργησαν τελικά ως τραμπολίνο. Τώρα ξέρουμε όλοι γιατί είναι τόσο φυσικά καταβεβλημένος στο αμέσως επόμενο πλάνο !

• Στην τελική σκηνή με τη σχεδία και τους πρωταγωνιστές πάνω σε αυτή, επιστρατεύτηκαν ένα σωρό στρώματα θαλάσσης, σχοινιά και ξύλα, για να κρατήσουν τα καλάμια στην επιφάνεια του νερού, ενώ το πλάνο που τελικά χρησιμοποιήθηκε στο βίντεο ήταν τα μοναδικά δευτερόλεπτα ήλιου σε μια συννεφιασμένη ημέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αναμένεται, σύντομα, να δούμε βίντεο με backstage στιγμές!

Απόλαυσε για άλλη μια φορά την "Τέλεια Νοθεία" στο βίντεο που ακολουθεί:

Διάβασε ακόμα: Ο μικρός Λουκάς μιλά στον πρόεδρο της Δημοκρατίας σχετικά με τους χώρους στάθμευσης των ΑμΕΑ (Βίντεο)

Πηγή

Home