Thumbnail

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της (Φώτο) Ντορέττα Παπαδημητρίου: Ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία μαζί με τη μητέρα της (Φώτο)

Δες τις δύο γυναίκες αγκαλιασμένες 
Πρόκειται για μια από τις πιο αγαπημένες γυναίκες της ελληνικής showbiz, που την είδαμε τα τελευταία χρόνια, πέρα από το θέατρο να παρουσιάζει και εκπομπές στην τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία. 

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μπορεί καθημερινά να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, αφιερώνει ωστόσο και αρκετό χρόνο στην οικογένεια της, τα δύο της παιδιά αλλά και τους φίλους της. 

Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσω αναρτήσεων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φροντίζει να αναφέρει πόσο σημαντικό είναι για εκείνη να έχει δίπλα της τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως είδαμε και στην τελευταία της ανάρτηση. 

 

Διάβασε ακόμη: Nτορέττα Παπαδημητρίου: Το λαμπερό πάρτι των γενεθλίων της (Φώτο)

 

Συγκεκριμένα η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μια τρυφερή ανάρτηση, έχοντας δίπλα της τη μητέρα της στην οποία όπως φαίνεται έχει και ιδιαίτερη αδυναμία! 

Μάλιστα στη λεζάντα έγραψε: «Να φροντίζεις, να αγαπάς την μαμά σου και να της το δείχνεις ,γιατί πέφτουμε όλοι στην παγίδα του να θεωρούμε δεδομένο ,ότι η μαμά μας είναι άτρωτη και θα είναι πάντα εκεί. Μανούλα μου! Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω! Σ´ αγαπώ!». 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φανερά ενοχλημένη μιλάει για την σχέση της με το Ντάνο! (Βίντεο)

 

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μίλησε πρώτη φορά on camera για τη σχέση της με το Ντάνο! (Βίντεο)

 

 

Home