Thumbnail

Άντρη Καραντώνη: Φόρεσε το μπικίνι της και πήγε παραλία! Δες πως είναι το σώμα της (Φώτος) Άντρη Καραντώνη: Φόρεσε το μπικίνι της και πήγε παραλία! Δες πως είναι το σώμα της (Φώτος)

Για βουτιές στη θάλασσα με τη μικρή Αργυρώ 
Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού και πολλοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, ξεκίνησαν ήδη τα μπάνια τους στις παραλίες, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις πρώτες τους βουτιές. 

Ανάμεσα σε αυτούς και η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ, Άντρη Καραντώνη, που ξεκίνησε τα καλοκαιρινά της μπάνια, έχοντας πάντα στο πλευρό της, τη μικρή Αργυρώ που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις. 

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από την απογευματινή βόλτα με τη μικρή Αργυρώ στην παραλία, με την ίδια να φοράει ένα σέξι μπικίνι, δείχνοντας μας τις τέλειες αναλογίες της. 

 

Διάβασε ακόμη: Άντρη Καραντώνη: Επική γκάφα των καλεσμένων της στην «Παραδοσιακή βραδιά» (Βίντεο)

 

Αν κάποιος παρακολουθεί το Instagram της όμορφης μανούλας, θα θυμάται πως η ίδια τους τελευταίους μήνες ασχολείται εντατικά με τη γυμναστική, ενώ έχουμε δει και πολλά στιγμιότυπα από την ώρα που γυμνάζεσαι, με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή. 

Εμείς ωστόσο λατρέψαμε λίγο παραπάνω τη μικρή Αργυρώ με το θεϊκό ολόσωμο μαγιό της! 

Δες τις φωτογραφίες: 

 

Διάβασε επίσης: 

Άντρη Καραντώνη: Μπήκε κουμπάρα στο γάμο της κολλητής της (Βίντεο)

 

Άντρη Καραντώνη: Ανέβασε βίντεο με τη μικρή Αργυρώ να τραγουδά κυπριακά τραγούδια (Βίντεο)

 

Η Άντρη Καραντώνη ποζάρει στο φακό και αποκαλύπτει το σημάδι στο πρόσωπό της (Φώτο)

 

 

 

Home