Thumbnail

Άντρη Καραντώνη: Ανέβασε βίντεο με τη μικρή Αργυρώ να τραγουδά κυπριακά τραγούδια (Βίντεο) Άντρη Καραντώνη: Ανέβασε βίντεο με τη μικρή Αργυρώ να τραγουδά κυπριακά τραγούδια (Βίντεο)

Είναι θεά – Θα την λατρέψεις
Τα βήματα της μητέρας της φαίνεται να ακολουθεί η μικρή Αργυρώ, που σήμερα διαπιστώσαμε ότι ξέρει να τραγουδά κυπριακά τραγούδια. 

Η Άντρη Καραντώνη φρόντισε να μας ενημερώσει πως η μικρή της κόρη ξετρελαίνεται να ακούει παραδοσιακά τραγούδια, γεγονός που μας εντυπωσίασε βλέποντας το βίντεο που ανέβασε στο instastory της. 

Η όμορφη παρουσιάστρια της «Παραδοσιακής βραδιάς», κάθε Σάββατο μέσα από την εκπομπή της, την βλέπουμε να τραγουδά αγαπημένα κυπριακά τραγούδια μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής της. 

Τα ακούσματα της όμορφης μανούλας, φαίνεται να υιοθέτησε και η μόλις δυόμιση ετών κορούλα της, που για πρώτη φορά την είδαμε να τραγουδά κυπριακά τραγούδια. 

Η Άντρη Καραντώνη λοιπόν, ανέβασε σχετικό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, όπου βλέπουμε την μικρή Αργυρώ στο αυτοκίνητο να τραγουδά μαζί με τη μητέρα της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να τρελαίνονται με το απόσπασμα. 

Δες το βίντεο: 

 

Διάβασε επίσης: 

Άντρη Καραντώνη: Το επόμενο επαγγελματικό της βήμα εκτός τηλεόρασης! (Βίντεο) 

 

Συγκινεί η Άντρη Καραντώνη με τις ευχές για τα γενέθλια του αδερφού της (Φώτο)

 

 

Home