Thumbnail

Εβελίνα Σκίτσκο: Βραδινή έξοδος για φαγητό με τον σύντροφό της (Φώτο) Εβελίνα Σκίτσκο: Βραδινή έξοδος για φαγητό με τον σύντροφό της (Φώτο)

Το μοντέλο είναι τρελά ερωτευμένη με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή 
Σχεδόν έξι μήνες μετά το τέλος του GNTM, η Εβελίνα Σκιτσκο διανύει μια δημιουργική περίοδο στη ζωή της, με τα επαγγελματικά της να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο αλλά και στην προσωπική της ζωή που είναι τρελά ερωτευμένη. 

Το τελευταίο διάστημα η φιναλίστ του GNTM, έχει κάθε λόγο να χαμογελά ξανά καθώς βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γνωστού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Ευγένιου Αντωνίου.

Το ζευγάρι μάλιστα δεν κρύβεται, ενώ τους είχαμε δει και σε βραδινή τους έξοδο απολαμβάνοντας πρόσφατα τη Νατάσσα Θεοδώρίδου στη Λευκωσία.

 

Διάβασε ακόμη: Εβελίνα Σκίτσκο: Αγκαλιά με τον σύντροφο της στην πρώτη δημόσια εμφάνιση τους! (Φώτος)

 

Χθες βράδυ ωστόσο, Παρασκευή 07/06, το ζευγάρι έδωσε το παρών του στο opening γνωστού εστιατορίου στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, όπου μαζί με φίλους απόλαυσαν τα νόστιμα πιάτα του εστιατορίου. 

Στην παρέα μαζί τους ήταν και οι αγαπημένοι ηθοποιοί Ηρόδοτος Μιλτιάδους, Ελευθερία Ανδρέου και ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Ερρίκο. 

Δες τη φωτογραφία:

 

Διάβασε επίσης: 

Εβελίνα Σκίτσκο: Ερωτευμένη με γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή! (Φώτο)

 

Εβελίνα Σκίτσκο: Πήγε στη θάλασσα με την κόρη της φορώντας το ίδιο μαγιό! (Φώτο)

 

 

Home