Thumbnail

Ασημίνα Ουστάλλι: Έγινε πρωταγωνίστρια σε βίντεοκλιπ στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα (Βίντεο) Ασημίνα Ουστάλλι: Έγινε πρωταγωνίστρια σε βίντεοκλιπ στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα (Βίντεο)

Άφησε για λίγο τις κουζίνες και στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα
Είναι σίγουρα μια από τις παίκτριες του φετινού Master Chef που ξεχώρισε για τις μαγειρικές της ικανότητες, αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση. 

Η Ασημίνα Ουστάλλι μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο, κατάφερε ωστόσο μέσα από την παρουσία της να αναστατώσει τους άντρες θαυμαστές του ριάλιτι μαγειρικής. 

Δύο βδομάδες μετά το τέλος του φετινού Master Chef, η νεαρή μαγείρισσα κάνει ένα νέο βήμα αφού τη βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στο βίντεοκλιπ του ερμηνευτή GPapa και το τραγούδι «Not Alone».

 

Διάβασε ακόμη: Ασημίνα Ουστάλλι: Στην παραλία αγκαλιά με την κούκλα αδελφή της (Φώτο)

 

Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, καθώς μέσα από αυτό μαθαίνουμε την ιστορία της Mia που για 8 χρόνια ανεχόταν την κακοποίηση από τον σύζυγό της, αντί να ζητήσει βοήθεια. Αποτέλεσμα όλου αυτού ήταν να χάσει το παιδί τους, το οποίο κυοφορούσε. Έπειτα από αυτό το τραγικό συμβάν, η Mia δεν είχε άλλη επιλογή από το να τον καταγγείλει.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι πολύ σημαντική και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά όταν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, πρέπει να μιλάμε και να μη φοβόμαστε. 

 

Διάβασε επίσης: 

 

Master Chef: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα! Τι συνέβη; (Βίντεο)

 

 

Home