Thumbnail

Master Chef: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα! Τι συνέβη; (Βίντεο) Master Chef: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Συγκινεί η εξομολόγηση της παίκτριας για τη ζωή της
Το Master Chef οδεύει προς το τέλος του, και τα πράγματα έχουν γίνει ακόμη πιο δύσκολα καθώς έχουν μείνει μέσα στο παιχνίδι οι καλύτεροι. 

Από τη χθεσινή δοκιμασία η μπλε ομάδα ήταν αυτή που έχασε, ενώ νικήτρια στις καρδιές του κοινού βρέθηκε ένα από τα 4 μέλη της, η Ασημίνα! 

Η όμορφη παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής κατάφερε να φτάσει στο τέλος της δοκιμασίας για την ασυλία, όπου οι παίκτες κλήθηκαν να αναγνωρίσουν με κλειστά μάτια γεύσεις από τρόφιμα! 

Μπορεί την ασυλία στο τέλος να κέρδισε ο Μανώλης, ωστόσο είχε αποκλείσει ήδη την Ιωάννα και τον Παντελή. Και οι τρεις τους θα αγωνιστούν σήμερα την παραμονή τους στο παιχνίδι.

 

Διάβασε ακόμη: MasterChef: Ο μεγάλος έρωτας της Ασημίνας (Φώτο)

 

Πέρα από το διαγωνιστικό μέρος, είδαμε την Ασημίνα να συγκινείται και να ξεσπά σε δάκρυα, γεγονός που το κοινό στράφηκε με το μέρος της, κάνοντας την μια από τις πιο αγαπητές παίκτριες! 

Η Ασημίνα συγκινήθηκε που θα χρειαστεί να διαγωνιστεί για την παραμονή της στο παιχνίδι με την Ιωάννα, την οποία χαρακτήρισε «αδελφή» της, μιας και όπως αποκάλυψε on camera, της έχει σταθεί σε δύσκολες συναισθηματικά στιγμές της μέσα στο σπίτι.

Για το θέμα μάλιστα ανέφερε πως: «Δε θέλω να διαγωνιστώ με την Ιωάννα. Να, βουρκώνω τώρα. Την έχω σαν αδερφή μου στο σπίτι… δεν ταιριάζουμε καθόλου, ούτε εμφανισιακά ούτε στον τρόπο σκέψης, αλλά δεθήκαμε. Είναι πολύ δύσκολο εγώ να διώξω την Ιωάννα ή να διώξει η Ιωάννα εμένα», ενώ μίλησε και για τη ζωή της, με την ίδια να εξομολογείται άγνωστες πτυχές της ζωής της. 

 

 

 

Διάβασε επίσης: 

Η σέξι πλευρά της Ασημίνας από το MasterChef (Φώτο)

 

Master Chef: Έσταξε δηλητήριο η Σπυριδούλα για την Ασημίνα! Ειπώθηκαν απίστευτες κακίες (Βίντεο)

 

 

 

Home