Thumbnail

Βικτώρια Καρύδα: Έσπασε τη σιωπή της και μιλάει πρώτη φορά για τη δολοφονία του συζύγου της (Βίντεο) Βικτώρια Καρύδα: Έσπασε τη σιωπή της και μιλάει πρώτη φορά για τη δολοφονία του συζύγου της (Βίντεο)

Εφτά μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία κάνει κατάθεση ψυχής
Εφτά ολόκληροι μήνες πέρασαν από εκείνο το βράδυ, όπου ο γνωστός επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας. 

Ο Γιάννης Μακρης τον Οκτώβριο του 2018, δέχθηκε τα πυρά του δολοφόνου, ενώ μπήκε στο αμάξι του, εξερχόμενος από το σπίτι του. 

Η σύζυγός του, Βικτώρια Καρύδα, έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μερικές εβδομάδες νωρίτερα, με τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», ξεχωρίζοντας από την αρχή για τον δυναμικό της χαρακτήρα. 

Το εντυπωσιακό μοντέλο μάλιστα, έμαθε τα δυσάρεστα νέα, ενώ έκανε πασαρέλα για τις ανάγκες επίδειξης γνωστού σχεδιαστή. Από τότε μέχρι σήμερα η ίδια δεν πιστεύει αυτό που έχει βρει την οικογένεια της, ενώ αντλεί δύναμη από τις δύο κόρες, που απέκτησε με τον άτυχο επιχειρηματία. 

Η Βικτώρια Καρύδα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να μιλήσει πρώτη φορά ανοιχτά για όλα όσα πέρασε, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή, «Μαζί σου».

 

Διάβασε ακόμη: Βικτώρια Καρύδα: Επέστρεψε στην πασαρέλα, 5 μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της! (Φώτος)

 

Στην αρχή της κουβέντας τους, η Βικτώρια Καρύδα μίλησε για τα πρώτα χρόνια που έζησε στην Ελλάδα, την ασθένεια της μητέρας της, αλλά και τον θάνατο του πατέρα της. Ακόμα, αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον Γιάννη Μακρή και αποκάλυψε πώς έγιναν ζευγάρι, ενώ περιέγραψε όνειρο που είδε πρόσφατα με πρωταγωνιστή εκείνον που την συγκλόνισε.

Ακολούθως το όμορφο μοντέλο και σχεδιάστρια, μίλησε για τα δύο παιδιά της και το πώς αποδέχτηκαν τον θάνατο του πατέρα τους, αλλά αρνήθηκε να αναφερθεί στην ημέρα που συνέβη το μοιραίο και ξέσπασε σε λυγμούς. 

Μάλιστα εξομολογήθηκε πώς η ίδια δεν έχει αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Γιάννης Μακρής, ο άντρας της ζωής της δεν είναι πια εδώ, ενώ δεν δίστασε να κρύψει την ενόχλησή της από τα σχόλια που ακούει και τα αδιάκριτα βλέμματα που αντιλαμβάνεται όταν κυκλοφορεί. 

Τέλος μίλησε για την επιστροφή της στις πασαρέλες, αλλά και τα επαγγελματικά της σχέδια για το μέλλον, αφήνοντας πίσω της, όσα την στεναχώρησαν τους τελευταίους μήνες. 

 

Διάβασε επίσης: 

 

Βικτώρια Καρυδά: Το νέο επιχειρηματικό της σχέδιο μετά τη δολοφονία του συζύγου της! (Φώτος)

 

Βικτώρια Καρυδά: Ξέσπασε μιλώντας για τους δολοφόνους του συζύγου της! «Είναι σκουπίδια» (Βίντεο)

 

 

Home