Thumbnail

Ιφιγένεια Πιερίδου: Δε φαντάζεσαι τι αποκάλυψε on camera! Τι ετοιμάζει; (Βίντεο) Ιφιγένεια Πιερίδου: Δε φαντάζεσαι τι αποκάλυψε on camera! Τι ετοιμάζει; (Βίντεο)

Η απάντηση της άφησε πολλά ερωτηματικά – Θα συνεργαστεί τελικά με τον Ανδρέα Γεωργίου;
Είναι η όμορφη υπαστυνόμος της πετυχημένης σειράς του Alpha, «Τατουάζ», που μέσα σε μια νύχτα έφερε τα πάνω κάτω, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. 

Η Ιφιγένεια Πιερίδου μίλησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» τόσο για το τέλος της πιο πετυχημένης σειράς, που ρίχνει αυλαία τις επόμενες ημέρες, ενώ αποκάλυψε τι θα κάνει μετά το τέλος του «Τατουάζ».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η Ιφιγένεια δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με τον ρόλο που υποδύομαι, την Αθηνά. Είμαι καλά και δουλεύω, δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα άλλο. Αν έχω χρόνο γυμνάζομαι, μαγειρεύω, πάω ταξίδια. Πριν το “Τατουάζ” δίδασκα χορό και ασχολούμαι με το μοντελινγκ. Νιώθω παρά πολύ ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου. Για έμενα αυτό το συναίσθημα είναι πρωτόγνωρο και το απολαμβάνω! Ήρθε όντως πολύ ξαφνικά το “Τατουάζ” και τελειώνει παρά πολύ όμορφα. Δεν γνώριζα τον Ανδρέα Γεωργίου. Έμαθε ότι είμαι αδερφή της Έλενας και με πήρε τηλέφωνο. Πήγα στο κάστινγκ και σε 4 μέρες ξεκινήσαμε γυρίσματα! Σε 4 μέρες γύρισε η ζωή μου τούμπα! Μένω μόνιμα στην Κύπρο. Τα γυρίσματα γίνονται κυρίως εκεί και βολεύει!»!

 

Διάβασε ακόμη: Η Ιφιγένεια Πιερίδου "έπνιξε" στα φιλιά τον αγαπημένο της Διονύση Κωνσταντίνου! (Φώτο)

 

Και στη συνέχεια αποκάλυψε την πρόταση που έχει δεχθεί από τον Ανδρέα Γεωργίου, αφήνοντας να αιωρείται πως πέρα από τις σειρές «Αστέρια στην Άμμο» και «8 Λέξεις», ετοιμάζει και κάτι άλλο. 

Τι ετοιμάζουν άραγε; 

Δες το απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Διονύσης Κωνσταντίνου - Ιφιγένεια Πιερίδου: Ποζάρουν για την καμπάνια Κύπριων σχεδιαστών (Φώτο)

 

Ιφιγένεια Πιερίδου – Διονύσης Κωνσταντίνου: Full in love στην Αθήνα (Φώτο)

 

 

Home