Thumbnail

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Μιλά για τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στις κόρες της Ζωής Λάσκαρη (Βίντεο) Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Μιλά για τη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στις κόρες της Ζωής Λάσκαρη (Βίντεο)

"Τη Μάρθα την αγάπησα και δεν την ξεχώρισα από τα άλλα παιδιά"
Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μετά τα μεσάνυχτα", στην οποία παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και της κόρης της Ζωής Λάσκαρη με τον προηγούμενο της σύζυγο, Μάρθας Κουτουμάνου. Η αιτία της διαμάχης έχει να κάνει με την κληρονομιά, και συγκεκριμένα με ένα σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο η Μάρθα αρνείται να πουλήσει, όπως θέλει η Μαρία Ελένη, με αποτέλεσμα να καταλήγουν στα δικαστήρια.

Διάβασε επίσης:

Τζένη Μπαλατσινού: Έτσι είχε αντιμετωπίσει τον χωρισμό της (Βίντεο)

Ιφιγένεια Πιερίδου: Δε φαντάζεσαι τι αποκάλυψε on camera! Τι ετοιμάζει; (Βίντεο)

Ο ποινικολόγος αισθάνεται θλίψη για το γεγονός, ενώ δηλώνει χαρακτηριστικά: "Η Μάρθα από εφτά ετών ζούσε μαζί μας. Την αγάπησα και δεν την ξεχώρισα από τα άλλα τρία παιδιά μου. Σαν παιδί μου, όχι από υποχρέωση, από αληθινή αγάπη. Μεγάλωσε μαζί μας, ήμουν κοντά της σε όλη τη διαδρομή της. Όταν παντρεύτηκε τον μακαρίτη τον Βλάση έζησε μαζί του και όταν έφυγε από τη ζωή ο Βλάσης, ξαναήρθε και έμενε μαζί μας. Όλη αυτή η υπόθεση με έχει πληγώσει πολύ και με έχει στεναχωρήσει πολύ. Τόσο η Μαρία Ελένη όσο και εγώ δεν είχαμε καμία διάθεση όλο αυτό να δημοσιοποιηθεί. Την αφετηρία για τη δημοσιοποίηση, δυστυχώς, την ξεκίνησε η άλλη πλευρά. Το μόνο που θα ήθελα να επισημάνω είναι ότι υπάρχει μια κακοποίηση της αλήθειας, την οποία δεν περίμενα. Όλα μετά τον θάνατο της Ζωής έγιναν άψογα, ήρεμα, αγαπημένα με δική μου πρωτοβουλία και στεναχωριέμαι πάρα πολύ με αυτή την εξέλιξη. Ο πυρήνας του προβλήματος είναι αυτό το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη, στο οποίο ζήσαμε με την Ζωή Λάσκαρη και με τη Ζένια Μπονάτσου και τη Μάρθα Κουτουμάνου. Τη Ζένια σαν εγγονή μου τη μεγάλωσα, παππού με έλεγε."

Δες πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξή του:

Διάβασε ακόμα: Νίκος Μουτσινάς: Η είδηση που τον έκανε να πέσει στα πατώματα! (Βίντεο)

Πηγή

Home