Thumbnail

Μαραντίνης – Χρηστίδου: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους (Φώτο) Μαραντίνης – Χρηστίδου: Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό τους (Φώτο)

Δες που βρέθηκε το πρώην ζευγάρι
Ενάμιση μήνα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, φαίνεται πως διατηρούν άριστες σχέσεις και πως η απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ήρθε μετά από ώριμη σκέψη. 

Το πρώην ζευγάρι άλλωστε έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ–Άγγελο, που είναι η προτεραιότητά τους και δεν θέλουν να χάνουν καμία από τις στιγμές τους.

Για το λόγο αυτό, πριν λίγες μέρες, η όμορφη παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής των Onirama, βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Κέντρο αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τις γυμναστικές επιδείξεις του γιου τους με κεντρικό θέμα «James Bond».

 

Διάβασε ακόμη: Μυστικό ραντεβού Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη! Τι ζήτησε η παρουσιάστρια; 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι περήφανοι γονείς έφτασαν την ίδια ώρα και μάλιστα κάθισαν δίπλα δίπλα και με τα κινητά τους τηλέφωνα απαθανάτιζαν τον γιο τους και καμάρωναν για εκείνον. Μάλιστα, συχνά μιλούσαν και έδειχναν να έχουν μια όμορφη επικοινωνία.

Δες τις φωτογραφίες: 

 

Διάβασε επίσης: 

Θοδωρής Μαραντίνης: Δύσκολη η ζωή του εργένη - Ζητά βοήθεια από το instagram (Φώτο)

 

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για το ρόλο των γονιών (Φώτο)

 

 

Home