Thumbnail

Σοκάρει ο Αντώνης Ρέμος με την εξομολόγηση του: «Γύρισα από την κόλαση!» (Βίντεο)  Σοκάρει ο Αντώνης Ρέμος με την εξομολόγηση του: «Γύρισα από την κόλαση!» (Βίντεο) 

Οι οικονομικές δυσκολίες που λύγισαν τον γνωστό τραγουδιστή
Μια συγκλονιστική συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία», παραχώρησε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν. 

Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα το πρωί μέσα από το «Happy Day», με τον Αντώνη Ρέμο να συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις του. 

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μέσα από την περιπέτεια που είχα με την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο ήμουν στο χείλος του γκρεμού ή μάλλον είχα πέσει από τον γκρεμό και κρατιόμουν από ένα κλαδάκι. Με έσωσε ότι δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά, σήκωσα τα μανίκια και πήγα και δούλεψα οπουδήποτε και κατηγορήθηκα και γι’ αυτό: «Ο Αντώνης Ρέμος πάει σε γάμους, σε βαφτίσια». Ναι, δεν ντρέπομαι να το πω, πήγα σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη και ήθελαν να ακούσουν τη μουσική μου, είτε ήταν γάμος, είτε βαφτίσια, είτε γιορτή, δεν με ενδιέφερε. Πήγα παντού. Γύρισα από την κόλαση δουλεύοντας ασταμάτητα και δεν φοβήθηκα ποτέ τη δουλειά».

 

Διάβασε ακόμη: Αντώνης Ρέμος: Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα κέρδισε σε τουρνουά πόκερ στο Μονακό (Βίντεο)

 

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας πως: «Θεωρώ ότι η μεγάλη μου χαρά και η ευτυχία είναι ότι αυτές οι στιγμές δεν πήραν κάτι από τη ζωή μου, δεν μου πήραν την υγεία, δεν μου πήραν το μυαλό. Θα μπορούσα να έχω χάσει το μυαλό μου, θα μπορούσα να είχα μπλέξει με πάθη, με ναρκωτικά, να διαλυθεί το σπίτι μου, να διαλυθεί η μάνα μου, η αδερφή μου, η οικογένειά μου και στάθηκα όρθιος. Βέβαια, πιστεύω ότι ο Θεός, όταν σου φέρνει το πρόβλημα, σου φέρνει και κάποια παυσίπονα, κάποια ίαση, ένα φάρμακο, αντίδοτο. Έτσι, μου έφερε έναν άνθρωπο, την Υβόννη που παντρευτήκαμε και κάναμε την Ελενίτσα μας»!

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

 

Διάβασε επίσης: 

Ρέμος - Μπόσνιακ: Αυτή τη φωτογραφία από το γάμο τους δεν την είδαμε ποτέ! (Φώτο)

 

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Ήταν ένας παραμυθένιος γάμος! (Φώτος)

 

 

Home